Učimo IZZI | Profil Klett

Učimo IZZI

Osjećamo, mislimo i djelujemo IZZI: skupljamo i dijelimo ideje iz čitave Hrvatske!

 

Kao odgovornoj izdavačkoj kući, cilj Učimo IZZI inicijative jest okupiti znanja i iskustva naših učitelja, prikazana kroz radove iz njihove bogate i živopisne prakse, svjesni da bez učitelja nema ni napretka. Na jednom mjestu i za sva vremena želimo okupiti stručne i kreativne primjere koji svima pokazuju kako se neka tema može obrađivati s učenicima.

Prošle godine projekt je uključivao evaluacije novih udžbeničkih naslova i izradu nastavnih listića te prijave raznolikih sadržaja prema projektnim temama, a cilj je bio upoznati čitavu Hrvatsku kroz pet tematskih područja, čuvati ono što imamo i kvalitetno živjeti u školi i izvan nje.

Ove godine nastavljamo dalje i to u 'velikom' stilu. Zakoračite s nama u 2020. godinu – godinu velikana! Projekt za 2020. godinu inspirirali ste upravo vi jer učitelji su velikani svakoga dana!

Malo koji poziv u tolikoj je mjeri utjecao na povijest i razvoj društva znanja, rada i mogućnosti. I veliki znanstvenici, izumitelji i ostali revolucionari jednom su bili nečiji učenici – što znači da su imali mentore i učitelje!

Cijelu ovu godinu posvećujemo njima – velikanima čiji put nastavljate prenoseći znanje novim generacijama. Taj put nije lak, baš kao ni život, ali je, poput njega, posve neprocjenjiv. Izazovan, kreativan i vrijedan svakog dana, u neprestanoj potrazi za uvijek novim spoznajama. To je put velikana – a za nas ste to vi!

Velikani su tema našeg ovogodišnjeg Učimo IZZI projekta. Riječ je o znamenitim hrvatskim znanstvenicima, prosvjetiteljima, književnicima, umjetnicima, akademicima, istraživačima i ostalim revolucionarima.

Unaprijed se veselimo svakom radu te druženju i komunikaciji koje nam predstoje u ovoj godini. Sigurni smo da će biti IZZI – interaktivno, zanimljivo, inkluzivno i zabavno!

Učitelj superheroj
#uciteljsuperheroj #ucimoizzi

 

Zajednički nastavljamo obrazovati nove generacije razmjenjujući znanja i prenoseći primjere dobre prakse.

 

Krenimo zajedno u novo doba obrazovanja, izgradimo nasljeđe za one koji dolaze i koji će ga nastaviti prenositi, jer mi smo ih tako naučili: baš kao što su naši učitelji naučili nas.  Budimo primjer, nastavimo slijed. Stoljeća nas uče da se znanje razvija suradnjom.

 
Njegujmo struku, učimo IZZI.