WEBINAR: Predstavljanje prvog digitalnog udžbenika za učenje hrvatskog jezika | Profil Klett

02. srpanj 2024.

WEBINAR: Predstavljanje prvog digitalnog udžbenika za učenje hrvatskog jezika

avatar
Autor: Borna Šimić

Dragi ljubitelji hrvatskog jezika i edukatori,


s velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na webinar na kojem ćemo predstaviti prvi digitalni udžbenik za učenje hrvatskog jezika na razini A2!

 

Datum: 10. srpnja 2024.
Vrijeme: 18:00
Predavačice: Antonia Ordulj, autorica udžbenika i Henrieta Barbarić, digitalna urednica

 

Ovaj inovativni udžbenik je osmišljen kako bi omogućio korisnicima različitih programa učenja da ovladaju temeljnim jezičnim i komunikacijskim vještinama kroz interaktivne i multimedijske sadržaje.

 

Svi sudionici webinara dobit će promo kod i ostvariti popust za naš digitalni udžbenik!

 

Pridružite nam se na ovom uzbudljivom događaju i otkrijte kako naš digitalni udžbenik može obogatiti iskustvo učenja hrvatskog jezika.


Prijavite se odmah!
 


O predavačicama:
 

Antonia Ordulj, rođena 1984. u Rijeci, završila je kroatistiku na Filozofskom fakultetu u Rijeci 2009. godine. Radila je u Croaticumu i Centru za učenje hrvatskog jezika na Sveučilištu u Zagrebu. Od 2021. je docentica na Fakultetu hrvatskih studija. Članica je više lingvističkih društava i sudjelovala je u brojnim istraživačkim projektima. Doktorirala je 2016. godine s radom o kolokacijama u hrvatskom jeziku. Bavila se učenjem vokabulara i korpusnom analizom te je objavila znanstvenu monografiju i nekoliko radova.

 

Henrieta Barbarić, rođena 1989. u Zagrebu, diplomirala je kroatistiku i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2012. godine. Od 2013. godine radi kao profesorica Hrvatskoga jezika u srednjoj školi u Zagrebu. Autorica je i urednica različitih digitalnih i tiskanih obrazovnih sadržaja za učenike srednje škole.