16. prosinac 2019.

A very Merry Christmas Quiz

Autor: Suzana Mihelčić

Blagdani stižu!                                                 

Blagdani su sve bliže, a nastavni sati postaju sve opušteniji i bezbrižniji. 

No zasigurno ima još onih koji odrađuju završni, kako ga ja volim nazvati, božićni krug ispitivanja ili pišu još pokoju slušnu provjeru. Vremena za ocjenjivanje uvijek će biti, mi se bacamo na božićnu uživanciju!

Iako je za obradu blagdanskih sadržaja najlakše koristiti se dobrim tradicionalnim udžbenikom, povremeno je poželjno iskočiti iz svojih okvira i isprobati nešto novo. Osim pretvaranja učionice u kinodvoranu za gledanje najdražega božićnog filma, najčešće odigramo kakvu božićnu društvenu igru, smislimo pokoji Santa Claus vic te pjevamo božićne pjesme.

Blagdanski Kahoot!

Posljednje ocjene možete skupiti i igrajući s učenicima božićni Kahoot kviz, iako je namijenjen samo za predmetnu zabavu. Moji učenici obožavaju igrati Kahoot kvizove pa sam im pripremila božićno izdanje kako bih provjerila poznavanje blagdanskih pojmova. Ovaj put ne za ocjenu. Zaigrajte ga i vi te se proveselite uoči blagdana. Sretan vam i blagoslovljen Božić uz A very Merry Xmas Quiz!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke
Zanima nas

Clever Cubes - pametne kocke za pametnu nastavu engleskog jezika

Clever Cubes

Za naše vjerne korisnike pripremili smo set od 9 kocaka s čak 54 originalne ilustracije koje prikazuju stvari, likove, emocije, događaje, aktivnosti i mjesta.

 

Jednostavno bacite kockice, pustite mašti na volju i neka priča krene. Osmislite kakav će lik proći kakvu avanturu i koja je priča – bitno je tko, što, gdje, kako i zašto!

 

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Vida Lukić, (Jasna Pavuna)
udzbenik
Kristina Čajo Anđel, Daška Domljan, Ankica Knezović, Danka Singer