Kako započeti najneizvjesniju školsku godinu – izazovi i rješenja | Profil Klett

28. kolovoz 2020.

Kako započeti najneizvjesniju školsku godinu – izazovi i rješenja

avatar
Autor: Ivona Ivanišević

Izdavačka kuća Profil Klett pripremila je mnoštvo programa, predavanja i konkretnih edukativnih materijala za korištenje u nastavi, koji će svim učiteljicama i učiteljima olakšati ovaj neobični i teški početak školske godine kako bi i dalje mogli s puno strpljenja i ljubavi poučavati svoje učenike.

 

Nepredvidiva situacija svjetske pandemije, s kojom se posljednjih mjeseci hrabro suočavamo, učinila je 2020. godinu uistinu godinom za pamćenje. Pred nama je najneizvjesnija školska godina u povijesti školstva i sigurno će nam trebati sva znanja i sve vještine koje posjedujemo da je s uspjehom započnemo, a onda i privedemo kraju.

 

U ovim okolnostima brojnih izazova izdavačka kuća Profil Klett pripremila je mnoštvo programa, predavanja i konkretnih edukativnih materijala za korištenje u nastavi, koji će svim učiteljicama i učiteljima olakšati ovaj neobični i teški početak školske godine kako bi i dalje mogli s puno strpljenja i ljubavi poučavati svoje učenike.

S našom poznatom kliničkom psihologinjom i terapeutkinjom Senom Puhovski nastavljamo izrazito uspješan niz webinara o raznim psihološkim temama i stručnim savjetima kojima ćemo vam pomoći u suočavanju s raznim izazovima koji nas čekaju ove jeseni.

 

Webinar Kako započeti najneizvjesniju školsku godinu – izazovi i rješenja osmišljen je u dva dijela.

 

1. U prvome će vam dijelu Sena Puhovski pružiti stručnu edukaciju i podršku u smislu psiholoških alata, savjeta i prilagođenih psiholoških tehnika za odrasle i djecu kako bi na najbolji način pripremili sebe i učenike za ovakav zahtjevan početak škole.

2. U drugome će vam dijelu naša autorica Adrijana Leko predstaviti digitalne obrazovne sadržaje za korištenje u nastavi. Autori i urednici Profil Kletta osmislili su raznolike materijale koji će vam omogućiti da svojim učenicima pružite sve potrebne informacije o tome što nas trenutno okružuje na zanimljiv, edukativan i njima primjeren način.

 

Pozivamo vas da nam se pridružite na webinaru u četvrtak 3. rujna u 17 sati.

 

S obzirom na ozbiljnost i važnost teme, sigurni smo da će ovaj webinar biti zanimljiv, izuzetno poučan, s mnoštvom pitanja i odgovora. Prijavite se i uključite na: https://www.profil-klett.hr/edukacija/kako-zapoceti-najneizvjesniju-skolsku-godinu-izazovi-i-rjesenja

 

 

Zajedno i uz stručnu pomoć zasigurno je lakše!

Komentari

Slika korisnika Silva Vidojević

Zaposlena sam u Dječjem vrtiću Metković, a imam dugogodišnje iskustvo rada u školi
Slika korisnika Tea Štimac 4

citanje
Slika korisnika Tea Štimac 4

ci
Slika korisnika Tea Štimac 4

citanje pisanje