Dan ružičastih majica u OŠ Velika Mlaka | Profil Klett

22. veljača 2017.

Dan ružičastih majica u OŠ Velika Mlaka

Autor: Maja Jelić Kolar

Danas, 22. veljače obilježavamo Dan ružičastih majica. Podršku ovom nacionalnom danu borbe protiv vršnjačkog nasilja dali su i učenici 3. b razreda OŠ Velika Mlaka sa svojom učiteljicom Danicom Gazić.

Čestitamo učenicima i učiteljici na aktivnom uključenju u borbu protiv nasilja, a s koliko su veselja pristupili obilježavanju ovoga dana pogledajte na fotografijama.

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Suradničko učenje u nižim razredima osnovne škole

Pri planiranju svog rada učitelji ponekad požele mijenjati načine poučavanja. Želja za realizacijom dinamičnijega nastavnog sata nosi sa sobom promjene u poučavanju i stavljanje učenika u aktivniju ulogu u nastavnom procesu. Rad u skupinama rješenje je za takav nastavni sata, a za posljedicu ima usmjerenost učenika jednih prema drugima, jačanje prijateljstva i osjećaja odgovornosti prema izvršavanju zadatka, te poboljšanje komunikacije među članovima skupine i suradničko učenje.  

Zatresle se ruke

Zašto je učenica Tonka Bukulin osvojila nagradu na međunarodnom likovnom natječaju? Ne propustite pročitati ovu pjesmu - ganutljivu, nježnu, promišljenju, toplu, ljudsku. Neprocjenjivo je pročitati pjesmu u kojoj jedno dijete pronicljivo i vješto riječima dočarava ono što je oku nevidljivo.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Vesna Budinski, Marina Diković, Gordana Ivančić, Martina Kolar Billege
udzbenik
Sanja Škreblin, Sanja Basta, Nataša Svoboda Arnautov