Obojimo svijet zajedno – Božićna humanitarna čarolija Profil Kletta | Profil Klett

07. prosinac 2020.

Obojimo svijet zajedno – Božićna humanitarna čarolija Profil Kletta

avatar
Autor: Ivona Ivanišević

U ovoj teškoj i zahtjevnoj godini koja je na neki način oduzela boje svijetu, mi u Profil Klettu želimo učiniti nešto drugačije – želimo vratiti svijetu sve njegove divne, šarene i razigrane boje i pokazati kako svatko od nas može učiniti nešto dobro i plemenito. Zato smo pokrenuli jednu sasvim posebnu Božićnu čaroliju – našu humanitarnu akciju i čestitkom Vas pozivamo da sudjelujete u njoj!

 

 

Božić je vrijeme zajedništva i obiteljske topline, nesebičnog dijeljenja i radnosnog pomaganja, veselih pjesama, sreće i topline, ljubavi i bliskosti. U ovoj teškoj i zahtjevnoj godini koja je na neki način oduzela boje svijetu, mi u Profil Klettu želimo učiniti nešto drugačije – želimo vratiti svijetu sve njegove divne, šarene i razigrane boje i pokazati kako svatko od nas može učiniti nešto dobro i plemenito. Zato smo pokrenuli jednu sasvim posebnu Božićnu čaroliju – našu humanitarnu akciju i čestitkom Vas pozivamo da sudjelujete u njoj!

Kako sudjelovati?

Ovogodišnji kalendar za 2021. godinu odlučili smo ukrasiti ilustracijama iz svakodnevnog života učitelja, koje pokazuju tople, ljudske i zahtjevne situacije s kojima se učitelji nose svakoga dana. Sve su ilustracije trenutno crno-bijele i trebamo Vašu pomoć da ih obojimo. Da biste obojili ilustracije, trebate aktivirati kôd s čestitke koju ste dobili na poveznici: https://bit.ly/bozicnacestitka.

 

 

Za svakog učitelja koji svojim činom bojanja sudjeluje u našoj humanitarnoj akciji, Profil Klett donirat će SOS Dječjem selu Hrvatska digitalnu opremu, materijale za učenje stranih jezika, udžbenike i digitalne obrazovne sadržaje za opremanje obrazovnih kutaka u svih 15 kuća u SOS Dječjem selu Lekenik. Sve to kako bismo djeci koja žive bez roditeljske skrbi pružili jednake mogućnosti za obrazovanje i ostvarivanje životnih snova.

 

 

U svijetu brzih promjena i nesigurnosti uzrokovanih pandemijom, znanje nikad nije bilo vrednije, a obrazovanje je postalo najvažnija karta za budućnost. I upravo zato smo pokrenuli ovu kampanju! Svi mi nemamo iste prilike ni mogućnosti za suvremeno obrazovanje, a osvještavanjem o važnosti obrazovanja, solidarnosti i podrške, učinit ćemo našu zemlju još boljim mjestom za život i učenje, mjestom u kojem nijedno dijete neće biti zapostavljeno. Kalendar koji zajedno obojite, dobit ćete početkom nove godine kao poklon i uspomenu na to što ste sudjelovali u našoj humanitarnoj čaroliji.

 

 

 

Upute:

 

  1. Idite na poveznicu: https://bit.ly/bozicnacestitka.
  2. Otvorit će Vam se modul pod naslovom „Božićna humanitarna čarolija Profil Kletta“. Da biste pokrenuli digitalnu bojanku, morate biti registrirani i prijavljeni na naš web (u gornjem desnom kutu stranice kliknite na prijavu ili registraciju ako to prethodno niste učinili). 
  3. Otvorite jedinicu našeg modula „Obojite svijet s nama! Neka do SOS Dječjeg sela Hrvatska dopru naše boje!“.
  4. Unesite kôd s čestitke koju ste dobili i kliknite „Aktiviraj“.
  5. Otvorit će Vam se naše crno-bijele ilustracije koje možete obojiti klikom na paletu, bojama koje odaberete. Tim činom ste sudjelovali u našoj humanitarnoj akciji i doprinijeli donaciji Profil Kletta za opremanje 15 obrazovnih kutaka u obiteljskim kućama u SOS Dječjem selu Lekenik. Hvala Vam!
  6. Obojenu ilustraciju možete isprintati i/ili spremiti kao pdf dokument.

 

Obojite svijet i sudjelujte u humanitarnoj božićnoj priči Profil Kletta!

 

Želimo Vama i Vašim obiteljima sretan Božić i zdravu, snažnu i šarenu novu godinu!

 

Hvala Vam što sudjelujete u našoj humanitarnoj priči i zajedno s nama stvarate novi šareni svijet!

 

Vaš Profil Klett i SOS Dječje selo Hrvatska

 

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Božićni baloni

Božićni baloni

Vrijeme je kićenja školskih prostora prigodnim ukrasima u ovim blagdanskim danima koji likovno mogu jako lijepo oplemeniti prostor. Učenici Osnovne škole Petra Kanavelića u Korčuli su sa svojim mentorom Abelom Brčićem balonima ukrasili hodnik i stubište škole.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Vesna Marjanović, Andrea Škribulja, Renata Gredelj, Marina Gabelica
udzbenik
Ana Janković, Željkica Mamić, Ružica Ambruš Kiš

Komentari

Slika korisnika roko.banovac2@os-bol-st.skole.hr

meni je tako tako ali je dobra