Obojimo svijet zajedno – Božićna humanitarna čarolija Profil Kletta | Profil Klett

07. prosinac 2020.

Obojimo svijet zajedno – Božićna humanitarna čarolija Profil Kletta

avatar
Autor: Ivona Ivanišević

U ovoj teškoj i zahtjevnoj godini koja je na neki način oduzela boje svijetu, mi u Profil Klettu želimo učiniti nešto drugačije – želimo vratiti svijetu sve njegove divne, šarene i razigrane boje i pokazati kako svatko od nas može učiniti nešto dobro i plemenito. Zato smo pokrenuli jednu sasvim posebnu Božićnu čaroliju – našu humanitarnu akciju i čestitkom Vas pozivamo da sudjelujete u njoj!

 

 

Božić je vrijeme zajedništva i obiteljske topline, nesebičnog dijeljenja i radnosnog pomaganja, veselih pjesama, sreće i topline, ljubavi i bliskosti. U ovoj teškoj i zahtjevnoj godini koja je na neki način oduzela boje svijetu, mi u Profil Klettu želimo učiniti nešto drugačije – želimo vratiti svijetu sve njegove divne, šarene i razigrane boje i pokazati kako svatko od nas može učiniti nešto dobro i plemenito. Zato smo pokrenuli jednu sasvim posebnu Božićnu čaroliju – našu humanitarnu akciju i čestitkom Vas pozivamo da sudjelujete u njoj!

Kako sudjelovati?

Ovogodišnji kalendar za 2021. godinu odlučili smo ukrasiti ilustracijama iz svakodnevnog života učitelja, koje pokazuju tople, ljudske i zahtjevne situacije s kojima se učitelji nose svakoga dana. Sve su ilustracije trenutno crno-bijele i trebamo Vašu pomoć da ih obojimo. Da biste obojili ilustracije, trebate aktivirati kôd s čestitke koju ste dobili na poveznici: https://bit.ly/bozicnacestitka.

 

 

Za svakog učitelja koji svojim činom bojanja sudjeluje u našoj humanitarnoj akciji, Profil Klett donirat će SOS Dječjem selu Hrvatska digitalnu opremu, materijale za učenje stranih jezika, udžbenike i digitalne obrazovne sadržaje za opremanje obrazovnih kutaka u svih 15 kuća u SOS Dječjem selu Lekenik. Sve to kako bismo djeci koja žive bez roditeljske skrbi pružili jednake mogućnosti za obrazovanje i ostvarivanje životnih snova.

 

 

U svijetu brzih promjena i nesigurnosti uzrokovanih pandemijom, znanje nikad nije bilo vrednije, a obrazovanje je postalo najvažnija karta za budućnost. I upravo zato smo pokrenuli ovu kampanju! Svi mi nemamo iste prilike ni mogućnosti za suvremeno obrazovanje, a osvještavanjem o važnosti obrazovanja, solidarnosti i podrške, učinit ćemo našu zemlju još boljim mjestom za život i učenje, mjestom u kojem nijedno dijete neće biti zapostavljeno. Kalendar koji zajedno obojite, dobit ćete početkom nove godine kao poklon i uspomenu na to što ste sudjelovali u našoj humanitarnoj čaroliji.

 

 

 

Upute:

 

  1. Idite na poveznicu: https://bit.ly/bozicnacestitka.
  2. Otvorit će Vam se modul pod naslovom „Božićna humanitarna čarolija Profil Kletta“. Da biste pokrenuli digitalnu bojanku, morate biti registrirani i prijavljeni na naš web (u gornjem desnom kutu stranice kliknite na prijavu ili registraciju ako to prethodno niste učinili). 
  3. Otvorite jedinicu našeg modula „Obojite svijet s nama! Neka do SOS Dječjeg sela Hrvatska dopru naše boje!“.
  4. Unesite kôd s čestitke koju ste dobili i kliknite „Aktiviraj“.
  5. Otvorit će Vam se naše crno-bijele ilustracije koje možete obojiti klikom na paletu, bojama koje odaberete. Tim činom ste sudjelovali u našoj humanitarnoj akciji i doprinijeli donaciji Profil Kletta za opremanje 15 obrazovnih kutaka u obiteljskim kućama u SOS Dječjem selu Lekenik. Hvala Vam!
  6. Obojenu ilustraciju možete isprintati i/ili spremiti kao pdf dokument.

 

Obojite svijet i sudjelujte u humanitarnoj božićnoj priči Profil Kletta!

 

Želimo Vama i Vašim obiteljima sretan Božić i zdravu, snažnu i šarenu novu godinu!

 

Hvala Vam što sudjelujete u našoj humanitarnoj priči i zajedno s nama stvarate novi šareni svijet!

 

Vaš Profil Klett i SOS Dječje selo Hrvatska

 

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Weihnachtsgeschichte

Frohe Weihnachten

Prolistajte slikovnicu Weihnachtsgeschichte auf der Trauminsel Peninsula te ju uz pomoć naših prijedloga obradite na satu. Za niže razrede je Profil Klettova suradnica Ana Kolar Ištuk pripremila i prigodne igre za uvježbavanje i ponavljanje "blagdanskog" rječnika. 
 

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Saša Marić, Jelena Sikirica, Snježana Stojaković, Ljiljana Ščedrov
udzbenik
Damir Agičić

Komentari

Slika korisnika roko.banovac2@os-bol-st.skole.hr

meni je tako tako ali je dobra