IZZI u školu: znanje vas prati na svakom koraku | Profil Klett

02. ožujak 2019.

IZZI u školu: znanje vas prati na svakom koraku

Autor: Mirta Ambruš Maršić

Interaktivno, zanimljivo, zabavno, inkluzivno: sve u isto vrijeme, i na istom mjestu. Naše je znanje tamo gdje smo mi: prati nas na svakom koraku, i uvijek ga možemo povući za rukav. U čast svega toga, osmišljen je IZZI.

Učenje je staro koliko i svijet, no potraga za znanjem zauvijek je mlada. U ljudskoj je prirodi biti sakupljač, čitava nam povijest svjedoči o tome: kroz stoljeća i stoljeća, neumorno tragamo za novim spoznajama i uživamo u tome kao pravi pustolovi. Zajedno s nama, raste čitav svijet. Učenje se razvija i mijenja oblike, dok znanje ostaje temeljna vrijednost: nešto čemu težimo, i zato nam je IZZI.

Što je IZZI?

IZZI je jedinstven koncept mješovitog učenja koji spaja najbolje od tiskanog i digitalnog. Na taj način, IZZI s lakoćom povezuje povijest, sadašnjost i budućnost naše vječne i neiscrpne potrage za znanjem. Sastoji se od klasičnih tiskanih obrazovnih materijala, kao što su školski udžbenici i radne bilježnice, te više od 1300 digitalnih, multimedijskih sadržaja poput video filmova, interaktivnih kvizova, mozgalica, 3D animacija, video panorama i ostalih virtualnih zadataka stvorenih za novo doba obrazovanja. U kojem učimo potpuno IZZI!

Zašto učiti IZZI?

IZZI je nastao upravo učenjem: autentičan je koncept provjeren u praksi. Zajedno ga je osmislilo više od 500 hrvatskih učitelja, autora, urednika, ilustratora i računalnih stručnjaka koji su objedinili svoja znanja i iskustva u cjelovit, siguran i 100% domaći proizvod. Kao takav, namijenjen je svim učiteljima, učenicima, roditeljima, bakama i djedovima u Hrvatskoj. Mogu ga koristiti na svom radnom mjestu, u vlastitom domu ili bilo gdje kamo ih odvede njihova potraga za znanjem, jer ono je posvuda i dostupno svima. Na brz, praktičan i posve IZZI način!

Kako biti IZZI?

Vrlo jednostavno: upoznajte ga na našoj web stranici, ili ga pronađite na našim prodajnim mjestima. IZZI aplikacija se može preuzeti na računalo ili bilo koji mobilni uređaj i što je najbolje - jednom kad je sadržaj skinut, moguće ga je pregledavati bez korištenja interneta na svim vrstama uređaja (desktop, tablet, laptop, mobitel, pametna ploča). Istražujmo skupa, učimo IZZI i krenimo zajedno u novo doba obrazovanja. Kao i uvijek, mi hodamo uz Vas.

 

Profil Klett

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

I Ljevak postaje IZZI!

Od ove nastavne godine i Naklada Ljevak svojim će korisnicima omogućiti pristup svojim digitalnim sadržajima preko najbolje hrvatske aplikacije za izradu i distribuciju digitalnih obrazovnih sadržaja – IZZI (interaktivno, zanimljivo, zabavno, inkluzivno). Iznimno smo sretni jer je Naklada Ljevak prepoznala vrhunsku kvalitetu i odlučila se za pravi hrvatski proizvod, a ne uvozna rješenja.

 

Novo na IZZI-ju: bodovanje učenja

Na digitalnoj obrazovnoj platformi IZZI do sada ste svoju uspješnost mogli pratiti kroz postotak riješenosti zadataka, a od sada i putem količine bodova koje ste osvojili. Svaki interaktivni zadatak donosi različitu količinu bodova, ovisno o njegovoj težini. Ponovnim rješavanjem se može sakupiti više bodova, a netočni odgovori donose negativne bodove. Pozivamo vas da sakupite što veći broj bodova i možda ti, tvoj razred ili tvoja škola, uđete na top listu najaktivnijih IZZI korisnika. 

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

Komentari

Slika korisnika noaleka3@gmail.com

Priroda/biologija i kemija
Slika korisnika marija1975

Naba
Slika korisnika david.savic1@os-ntesla-ri.skole.hr

Smiles3
Slika korisnika renata.bogdan1@os-vvidrica-kt.skole.hr

Izzi
Slika korisnika luka.kegelj@os-akovacica-zg.skole.hr

Dobar dan