27. rujan 2019.

Naši superheroji

Autor: Uredništvo STEM područja

Na Svjetski dan učitelja 5. listopada, Ministarstvo obrazovanja nagradit će najbolje - 510 odgojno-obrazovnih djelatnika: odgojiteljice i odgojitelje, učiteljice i učitelje, nastavnice i nastavnike te profesorice i profesore iz cijele Hrvatske koji kreiraju izazove i stvaraju čaroliju učenja, a koji su se posebno istaknuli tijekom prošle školske godine.

 

Iznimno smo ponosni i od srca čestitamo našim autoricama i autorima digitalnog udžbenika Matematika 5 i Matematika 6 te autoricama udžbenika i radne bilježnice Kemija 7 koji su izabrani među 510 najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika u školskoj godini 2018./2019. To su naši učitelji za budućnost!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Biti učitelj - profesija ili poziv

Sljedeću godinu posvećujemo velikanima - svojim životnim učiteljima, te svojim učiteljima, velikanima svakoga dana. Duboko cijeneći njihovu profesiju, propitujemo razlike u poimanju učitelja nekada i danas, naglašavamo važnost njihova položaja u društvu i promišljamo o motivima za bavljenje najodgovornijim poslom - zvanjem: poučavanjem, odgajanjem i brigom o djeci.

Biti učitelj znači biti velikan - svakoga dana!

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja