Naši superheroji | Profil Klett

27. rujan 2019.

Naši superheroji

Autor: Uredništvo STEM područja

Na Svjetski dan učitelja 5. listopada, Ministarstvo obrazovanja nagradit će najbolje - 510 odgojno-obrazovnih djelatnika: odgojiteljice i odgojitelje, učiteljice i učitelje, nastavnice i nastavnike te profesorice i profesore iz cijele Hrvatske koji kreiraju izazove i stvaraju čaroliju učenja, a koji su se posebno istaknuli tijekom prošle školske godine.

 

Iznimno smo ponosni i od srca čestitamo našim autoricama i autorima digitalnog udžbenika Matematika 5 i Matematika 6 te autoricama udžbenika i radne bilježnice Kemija 7 koji su izabrani među 510 najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika u školskoj godini 2018./2019. To su naši učitelji za budućnost!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Zagreb - nekad i sad

Zagreb, nekad i sad - knjiga je koju vrijedi prolistati! Napravili su je učenici 3.c razreda OŠ Kajzerica s učiteljicom Lidijom Žugčić istraživajući povijest, posebnosti, priče, ljude i zanimljivosti grada Zagreba.

Pjesma mira povezuje ljude diljem svijeta

 

Ove školske godine učenici članovi Pjevačkoga zbora Osnovne škole Dore Pejačević Našice s učiteljicom engleskoga jezika Alenkom Taslak i učiteljicom glazbene kulture Mirjanom Šutalo Vulić i sudjeluju u međunarodnom projektu World Peace Song Project, koji je dio projekta započetog 2010. godine pod nazivom World Museum Project.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja