Pridružite se Facebook grupama Profil Kletta | Profil Klett

20. listopad 2020.

Pridružite se Facebook grupama Profil Kletta

avatar
Autor: Rutva Primorac

Uredništva Profil Kletta na Facebooku su otvorila grupe koje su već s prvim danima zaživjele i dokazale potrebu svojega postojanja. Pridružite nam se jer je u grupi uvijek lakše!

Već nam se pridružio velik broj članova prepoznavši grupe kao mjesto koje će biti korisno za njihov svakodnevni rad. Uz naš službeni Facebook profil, za vas su otvorene i posebne grupe, ovisno o dijelu odgojno-obrazovnoga sustava u kojemu radite i predmetu koji predajete.

Razredna nastava

Nina i Tino • Profil Klett

 

Tragači • Profil Klett

 

Hrvatski jezik

Hrvatski jezik • Profil Klett

 

Engleski jezik

Engleski jezik • Profil Klett

 

STEM

STEM • Profil Klett

 

Povijest

Povijest • Profil Klett

 

Strani jezici

Strani jezici • Profil Klett

 

Službeni Facebook profil

Profil Klett školski portal

 

Pozivamo vas da nam se pridružite, pitate što vas zanima, izmijenite iskustva  i  ideje sa svojim kolegama, pronađite ono što vam je korisno za nastavu, bila ona online ili uživo.

Jednostavno napišite, objavite, pitajte, zatražite. Grupe su tu zbog vas. Profil Klett je tu za vas!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke
Zanima nas

Job shadowing – IES San Jose, Cuenca, Španjolska

Sjećam se svojih fakultetskih dana i prakse u školama. Ono što me se, kao budućeg nastavnika, najviše dojmilo, bio je angažman nastavnika koje sam promatrala. Nastojala sam upiti njihove metode rada, kako u odnosu s učenicima i uspostavljanju autoriteta, tako i u motiviranju učenika. Činili su to izvanredno. Danas, kao nastavnica u OŠ Pantovčak, primjenjujem njihove metode, ali i nastojim unaprijediti svoj rad.

Erasmus+ projekti nude mogućnost unapređivanja rada nastavnika.

Zanima nas

Kako je OŠ Fran Koncelak Drnje ugostila Erasmus+ partnere

Cilj projekta je naglasiti važnost aktivnog rada u STEM području, usavršavanje stranog jezika, pojačano korištenje ICT-a u učenju i predavanju te pružanje iskustva u područjima koja će učenicima trebati u kasnijem obrazovanju. Važno je istaknuti da će kolegama učiteljima biti predstavljene nove metode poučavanja u svrhu osobnog rasta i razvoja te proširivanja područja izvannastavnih aktivnosti.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja