Pridružite se Facebook grupama Profil Kletta | Profil Klett

20. listopad 2020.

Pridružite se Facebook grupama Profil Kletta

avatar
Autor: Rutva Primorac

Uredništva Profil Kletta na Facebooku su otvorila grupe koje su već s prvim danima zaživjele i dokazale potrebu svojega postojanja. Pridružite nam se jer je u grupi uvijek lakše!

Već nam se pridružio velik broj članova prepoznavši grupe kao mjesto koje će biti korisno za njihov svakodnevni rad. Uz naš službeni Facebook profil, za vas su otvorene i posebne grupe, ovisno o dijelu odgojno-obrazovnoga sustava u kojemu radite i predmetu koji predajete.

Razredna nastava

Nina i Tino • Profil Klett

 

Tragači • Profil Klett

 

Hrvatski jezik

Hrvatski jezik • Profil Klett

 

Engleski jezik

Engleski jezik • Profil Klett

 

STEM

STEM • Profil Klett

 

Povijest

Povijest • Profil Klett

 

Strani jezici

Strani jezici • Profil Klett

 

Službeni Facebook profil

Profil Klett školski portal

 

Pozivamo vas da nam se pridružite, pitate što vas zanima, izmijenite iskustva  i  ideje sa svojim kolegama, pronađite ono što vam je korisno za nastavu, bila ona online ili uživo.

Jednostavno napišite, objavite, pitajte, zatražite. Grupe su tu zbog vas. Profil Klett je tu za vas!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke
Zanima nas

Kako je OŠ Fran Koncelak Drnje ugostila Erasmus+ partnere

Cilj projekta je naglasiti važnost aktivnog rada u STEM području, usavršavanje stranog jezika, pojačano korištenje ICT-a u učenju i predavanju te pružanje iskustva u područjima koja će učenicima trebati u kasnijem obrazovanju. Važno je istaknuti da će kolegama učiteljima biti predstavljene nove metode poučavanja u svrhu osobnog rasta i razvoja te proširivanja područja izvannastavnih aktivnosti.

Predstavi se svijetu likovnim tehnikama

Bilo da ste se odlučili za dizajn plakata ili za slanje pozitivne poruke u svijet razrednom zastavom, za redizajn naslovnice književnog djela, portrete značajnih ljudi ili konačno za oblikovanje suvenira, zasigurno ste počeli pripremati svoje učenike na promatranje, proučavanje, istraživanje i promišljanje. To je uvijek potrebno za početak. A onda kreće proces kreativne igre i iskričavog stvaranja koji će u konačnici oblikovati radove kojima ćete se predstaviti svijetu.

 

Zanima nas

Važnost sudjelovanja u humanitarnim akcijama

I ove školske godine povodom božićnih blagdana profesorica njemačkoga i engleskog jezika Ksenija Todorović sa svojim 7a razredom iz OŠ Retkovec iz Zagreba sudjelovala je na božićnom sajmu, a prikupljeni novac namijenjen je za humanitarne svrhe. Učenici su također prikupljali hranu, odjeću, igračke kako bi djeci koja nemaju zadovoljavajuće životne uvjete omogućili da za vrijeme blagdana osjete blagdansku atmosferu te duh solidarnosti i zajedništva.

 

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja