Promocija digitalnog časopisa OŠ Trnsko, Zagreb | Profil Klett

04. lipanj 2019.

Promocija digitalnog časopisa OŠ Trnsko, Zagreb

Autor: Maja Jelić Kolar

Prošlog smo tjedna s veseljem prisustvovali velikom događaju u OŠ Trnsko čiji su učenici brojnoj publici predstavili svoj novi digitalni časopis Trn.

Na početku promocije učenici škole najavili su uvodne riječi ravnatelja škole Josipa Petrovića. Ravnatelj je predstavio brojne školske aktivnosti te s ponosom podržao skupinu učiteljica i učenika koji su vrijedno radili i napravili svoj list. Osim toga, pozdravio je i goste koji su svojim dolaskom učinili događaj posebnim. Kratki razgovori s Davorom Gopcem, pjevačem grupe Psihomodo pop, redateljicom Kajom Šišmanović i književnicom Sanjom Pilić razveselili su publiku i pokazali koliko su ti uspješni odrasli ljudi ponosni i zadovoljni svojim učeničkim danima u klupama OŠ Trnsko.

 

Na poseban su način večer obilježili nastupi učenika koje su njihovi prijatelji nazvali „mladim nadama“ škole. Učenica Mihaela predivnim je glasom ispunila prostor i  pokazala da su najava njenog nastupa i pljesak kojim ju je publika nagradila zaista opravdani.

 

Bilo nam je zaista drago biti dijelom događaja na kojemu se prepoznaju talenti, poštuje rad i njeguje učenička kreativnost!

Školi zahvaljujemo na pozivu, a svim učenicima, učiteljicama, ravnatelju i glavnoj urednici Mili Kokotović čestitamo na novom digitalnom časopisu Trn, koji možete prolistati na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/2EPMKcA.

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Neka prijave na kviz Nina i Tino počnu!

Uče li vaši učenici cjelovito u nastavi s radnim bilježnicama Nina i Tino? Prijavite ih da se okušaju u rješavanju problemskih zadataka, pronalazeći putove i strategije do rješenja. Svi učenici za svoj trud i rad tijekom školske godine, dobit će Nina i Tino diplomu i nagradu. Učitelj može prijaviti samo učenike koji u nastavi rade s radnom bilježnicom Nina i Tino bez obzira jesu li prvi, drugi, treći ili četvrti razred.

Zanima nas

Svjetski dan osoba s Down sindromom = Dan šarenih čarapa

Svatko bi se od nas mogao prisjetiti poneke situacije kad smo izgubili čarapu pa smo u nedostatku one prave obuli različite, a 21. ožujka različite čarape možemo nositi i namjerno. Zašto? Zato što 21. ožujka, prvog dana proljeća, obilježavamo Svjetski dan osoba s Down sindromom, a upravo nošenjem šarenih čarapa želimo svima poručiti da poštujemo prava osoba s Down sindromom te da se za njih brinemo i razumijemo ih.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Gordana Barišić Lazar, Danica Ušćumlić
udzbenik
Željkica Mamić, Ana Janković, Ružica Ambruš Kiš
udzbenik
Sanda Marjanović