Promocija digitalnog časopisa OŠ Trnsko, Zagreb | Profil Klett

04. lipanj 2019.

Promocija digitalnog časopisa OŠ Trnsko, Zagreb

Autor: Maja Jelić Kolar

Prošlog smo tjedna s veseljem prisustvovali velikom događaju u OŠ Trnsko čiji su učenici brojnoj publici predstavili svoj novi digitalni časopis Trn.

Na početku promocije učenici škole najavili su uvodne riječi ravnatelja škole Josipa Petrovića. Ravnatelj je predstavio brojne školske aktivnosti te s ponosom podržao skupinu učiteljica i učenika koji su vrijedno radili i napravili svoj list. Osim toga, pozdravio je i goste koji su svojim dolaskom učinili događaj posebnim. Kratki razgovori s Davorom Gopcem, pjevačem grupe Psihomodo pop, redateljicom Kajom Šišmanović i književnicom Sanjom Pilić razveselili su publiku i pokazali koliko su ti uspješni odrasli ljudi ponosni i zadovoljni svojim učeničkim danima u klupama OŠ Trnsko.

 

Na poseban su način večer obilježili nastupi učenika koje su njihovi prijatelji nazvali „mladim nadama“ škole. Učenica Mihaela predivnim je glasom ispunila prostor i  pokazala da su najava njenog nastupa i pljesak kojim ju je publika nagradila zaista opravdani.

 

Bilo nam je zaista drago biti dijelom događaja na kojemu se prepoznaju talenti, poštuje rad i njeguje učenička kreativnost!

Školi zahvaljujemo na pozivu, a svim učenicima, učiteljicama, ravnatelju i glavnoj urednici Mili Kokotović čestitamo na novom digitalnom časopisu Trn, koji možete prolistati na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/2EPMKcA.

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Gordana Barišić Lazar
udzbenik
Kristian Novak, Doroteja Vojedilov
udzbenik
Sanja Škreblin, Sanja Basta, Nataša Svoboda Arnautov
udzbenik
Danijela Janda Abbaci, Ksenija Ćosić, Nada Hižak