Promocija digitalnog časopisa OŠ Trnsko, Zagreb | Profil Klett

04. lipanj 2019.

Promocija digitalnog časopisa OŠ Trnsko, Zagreb

Autor: Maja Jelić Kolar

Prošlog smo tjedna s veseljem prisustvovali velikom događaju u OŠ Trnsko čiji su učenici brojnoj publici predstavili svoj novi digitalni časopis Trn.

Na početku promocije učenici škole najavili su uvodne riječi ravnatelja škole Josipa Petrovića. Ravnatelj je predstavio brojne školske aktivnosti te s ponosom podržao skupinu učiteljica i učenika koji su vrijedno radili i napravili svoj list. Osim toga, pozdravio je i goste koji su svojim dolaskom učinili događaj posebnim. Kratki razgovori s Davorom Gopcem, pjevačem grupe Psihomodo pop, redateljicom Kajom Šišmanović i književnicom Sanjom Pilić razveselili su publiku i pokazali koliko su ti uspješni odrasli ljudi ponosni i zadovoljni svojim učeničkim danima u klupama OŠ Trnsko.

 

Na poseban su način večer obilježili nastupi učenika koje su njihovi prijatelji nazvali „mladim nadama“ škole. Učenica Mihaela predivnim je glasom ispunila prostor i  pokazala da su najava njenog nastupa i pljesak kojim ju je publika nagradila zaista opravdani.

 

Bilo nam je zaista drago biti dijelom događaja na kojemu se prepoznaju talenti, poštuje rad i njeguje učenička kreativnost!

Školi zahvaljujemo na pozivu, a svim učenicima, učiteljicama, ravnatelju i glavnoj urednici Mili Kokotović čestitamo na novom digitalnom časopisu Trn, koji možete prolistati na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/2EPMKcA.

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Novo polugodište - s osmjehom

 

Krenite s osmjehom u novo polugodište i obilježite već u prvom tjednu Svjetski dan smijeha 10. siječnja različitim aktivnostima koje će izmamiti osmjeh na dječja lica.

Indijac Madan Kataira osmislio je i utemeljio Svjetski dan smijeha s namjerom da potakne sve ljude svijeta da se smiju što češće. Svjetski dan smijeha slavi se od 1998. godine, i to dva puta godišnje – 10. siječnja i 2. svibnja.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Marijana Martić, Gordana Ivančić, Željana Lažeta
udzbenik
Ernst Endt, Michael Koenig, Marion Schomer, Nadine Ritz-Udry u suradnji s Hannelore Pistorius
udzbenik
Vesna Budinski, Marina Diković, Gordana Ivančić, Saša Veronek Germadnik, Martina Kolar Billege
udzbenik
Sanja Škreblin, Sanja Basta, Nataša Svoboda Arnautov