Recept za božićne čestitke | Profil Klett

09. prosinac 2016.

Recept za božićne čestitke

Autor: Maja Jelić Kolar

Tražite recept za lijepu božićnu čestitku? Izradite lijepe čestitke sa svojom djecom ili s učenicima. Kliknite na članak i pogledajte prijedloge učiteljica Jadranke Kalac i Vesne Načevski za izradu božićnih čestitki.

Ovih se dana cijela naša okolina priprema za Božić. Ljudi su svakim danom sve veseliji dok odabiru darove dragim ljudima oko sebe. Razmišljajući o darovima i svemu što možemo darovati, ponekad naše voljene ipak najviše razvesele čestitke i lijepe poruke. Pogledajte kakve su čestitke napravili učenici OŠ braće Ribar iz Posedarja uz pomoć i vodstvo učiteljica Jadranke Kalac i Vesne Načevski.

Pribor za rad čine rebrasti i obični papir iz mape, ljepilo i glitter u boji. Pripremite pribor i radionica može početi! Izrežite oblik i veličinu čestitke od rebrastog papira prema vlastitoj želji. Na čestitku zalijepite željeni motiv od običnog papira. Čestitke ukrasite zlatnim, srebrnim ili nekim drugim gliterom.

Kad se sve dobro osuši, čestitke pošaljite ili odnesite voljenim osobama!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Obojimo svijet zajedno – Božićna humanitarna čarolija Profil Kletta

U ovoj teškoj i zahtjevnoj godini koja je na neki način oduzela boje svijetu, mi u Profil Klettu želimo učiniti nešto drugačije – želimo vratiti svijetu sve njegove divne, šarene i razigrane boje i pokazati kako svatko od nas može učiniti nešto dobro i plemenito. Zato smo pokrenuli jednu sasvim posebnu Božićnu čaroliju – našu humanitarnu akciju i čestitkom Vas pozivamo da sudjelujete u njoj!

Weihnachtsgeschichte

Frohe Weihnachten

Prolistajte slikovnicu Weihnachtsgeschichte auf der Trauminsel Peninsula te ju uz pomoć naših prijedloga obradite na satu. Za niže razrede je Profil Klettova suradnica Ana Kolar Ištuk pripremila i prigodne igre za uvježbavanje i ponavljanje "blagdanskog" rječnika. 
 

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Vesna Marjanović, Andrea Škribulja, Renata Gredelj, Marina Gabelica
udzbenik
Gordana Begović Ikica