Sajam knjige online... kupuj sigurno, čitaj i uči s užitkom! | Profil Klett

06. studeni 2020.

Sajam knjige online... kupuj sigurno, čitaj i uči s užitkom!

avatar
Autor: Profil Klett Centar stranih jezika

Svi knjigoljupci već znaju kako je, nažalost, ovogodišnji Interliber otkazan iz svima poznatih razloga (i to prvi put u svojoj dugoj povijesti).

Ove godine neće biti gužvi u prolazima, čekanja u redovima na blagajni, dugog listanja knjiga prije same kupovine, žamora posvuda oko nas. Kako nam sada sve to nedostaje, zar ne?

Ipak, to ne znači da vam ne možemo osigurati sajamske popuste karakteristične za ovo doba godine. I dalje vam možemo ponuditi sjajnu prigodu da svoju knjižnu policu obogatite suvremenim izdanjima za učenje i usavršavanje svih stranih jezika te novim edukativnim materijalima Profil Kletta. Gdje i kako? Doznajte u članku.

Dragi naši učitelji, učenici, roditelji i svi zaljubljenici u strane jezike i inovativni edukativni materijal,

zanimaju li vas novi materijali za poduku stranih jezika?

Tražite igre na stranim jezicima za svoje učenike ili novogodišnji poklon?

Poznajete li nekoga tko želi samostalno učiti neki strani jezik?

Želite li svojim bližnjima, roditeljima, školskoj knjižničarki preporučiti ili pokloniti bestsellere i svjetske književne klasike na stranom, ali jeziku prilagođenom učenju stranih jezika?

Tražite li edukativni materijal za vaše dijete ili nećakinju iz prirode, kemije, fizike ili nekih drugih predmeta, i to takav koji će, uz obradu osnovnog sadržaja, razvijati i praktične životne vještine i logičko razmišljanje na zabavan, kreativan i zanimljiv način?

 

Istražite našu ponudu! Sigurni smo kako imamo upravo nešto i za vas!

Ponuđeni uvjeti vrijede od 10. - 30.11.2020. ili do isteka zaliha.

 

Prolistajte naš novi katalog OVDJE, odaberite i naručite na strana-izdanja@profil-klett.hr

No, niti jedan sajam knjiga nije potpun bez posebnih, VELIKIH popusta, zar ne?

Izaberite i kupite online svoj naslov OVDJE

Na kraju, ne možemo vas ugostiti na štandu, ne možemo organizirati kvizove i nagradne natječaje kao inače, no ipak vas možemo pozvati da nam se pridružite na našem Facebooku. Budite kreativni i domišljati. Možda nešto i osvojite!

 

Radujemo se online susretu, a sljedeće godine nadamo se ponovnoj gužvi, šušuru, kvizovima, dugom listanju knjiga, čekanju na redu na blagajni i druženju uživo!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Kako pristupiti webinaru

Online edukacije praktičan su način da u današnjem užurbanom svijetu posvetite dio vremena stručnom usavršavanju i sudjelujete u online predavanjima i radionicama najboljih predavača bez obzira na to gdje se nalazite. Osim što možete poslušati stručno izlaganje o temi koja vas zanima, imate priliku sudjelovati u predavanju uživo, postavljati pitanja, komentirati, chatati s ostalim sudionicima i, ako to želite, podijeliti vlastita iskustva…

 

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja