Teachers, It's Time to Stamp! | Profil Klett

02. studeni 2017.

Teachers, It's Time to Stamp!

avatar
Autor: Mihaela Blagaić Kišiček

Uspješno savladanu lekciju, napisanu domaću zadaću ili riješen zadatak od sada ćete moći dodatno nagraditi veselim i kreativnim pečatima Ronnie i Clever me!

Osim što ćete primjenom ovih pečata razveseliti vaše učenike, vjerujemo da ćete ih i dodatno potaknuti na nove aktivnosti, pitanja i istraživanja. Jer tko ne bi volio imati što više pečata pohvale u svojim bilježnicama, zar ne?

 

Stoga… It's time to stamp!

Pečati Ronnie i Clever me! jednostavni su i praktični. Dovoljno su maleni da stanu u vaše pernice, ali ne i premaleni da ih ne možete pronaći u torbi.

Pečat Clever me! skriva i jedan pametan čip koji će vas u svega nekoliko sekundi odvesti do novih nastavnih materijala i projekata te informacija o stručnim skupovima i edukacijama u organizaciji Profil Kletta.

Kako?

Ako imate pametni telefon, u postavkama uključite opciju NFC.

Zatim prislonite mobitel iznad pečata Clever me! i eto novih ideja, informacija i projekata na zaslonu vašeg mobitela.

Tijekom cijele školske godine mrežnu stranicu na koju vas vodimo nadopunjavat ćemo novim materijalima i idejama te informacijama o stručnim skupovima i edukacijama koje vam pripremamo, a novost ćete moći saznati (i) preko vašeg pečata. Pečat Clever me! je stvarno clever!

Vama i vašim učenicima želimo mnogo zabave u nastavi uz naše pečate.

Upotrijebite ih, jer pečat je pohvala!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

7 preporuka za roditelje – kako potaknuti razvoj čitalačke pismenosti kod djeteta?

Iako u razvijanju čitalačke pismenosti škola ima iznimno važnu ulogu, znanstvenici i stručnjaci ipak tvrde da ljubav prema čitanju i razvijanje sposobnosti čitanja započinje i završava – kod kuće te da su roditelji vrlo važan čimbenik koji ima ključnu ulogu u savladavanju vještine čitanja i poticanju čitalačkih navika.

Rezultati literarnog natječaja Let's Build a Story!

Ovoga smo ljeta uronili u fantastičan svijet mašte te smo, čitajući svaku od 468 priča hrvatskih osnovnoškolaca koje su pristigle na naš natječaj Let's Build a Story!, istinski uživali u prostranstvima i mogućnostima koje u tom svijetu postoje. 

Dok su gradili svoje priče, mlade je kreativce podržalo čak 194 vrijedna mentora.

Čestitamo svim mladim autorima i njihovim neumornim mentorima!

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Ira Raše, (Ankica Knezović)
udzbenik
Kristina Čajo Anđel, Ankica Knezović