Teachers, It's Time to Stamp! | Profil Klett

02. studeni 2017.

Teachers, It's Time to Stamp!

avatar
Autor: Mihaela Blagaić Kišiček

Uspješno savladanu lekciju, napisanu domaću zadaću ili riješen zadatak od sada ćete moći dodatno nagraditi veselim i kreativnim pečatima Ronnie i Clever me!

Osim što ćete primjenom ovih pečata razveseliti vaše učenike, vjerujemo da ćete ih i dodatno potaknuti na nove aktivnosti, pitanja i istraživanja. Jer tko ne bi volio imati što više pečata pohvale u svojim bilježnicama, zar ne?

 

Stoga… It's time to stamp!

Pečati Ronnie i Clever me! jednostavni su i praktični. Dovoljno su maleni da stanu u vaše pernice, ali ne i premaleni da ih ne možete pronaći u torbi.

Pečat Clever me! skriva i jedan pametan čip koji će vas u svega nekoliko sekundi odvesti do novih nastavnih materijala i projekata te informacija o stručnim skupovima i edukacijama u organizaciji Profil Kletta.

Kako?

Ako imate pametni telefon, u postavkama uključite opciju NFC.

Zatim prislonite mobitel iznad pečata Clever me! i eto novih ideja, informacija i projekata na zaslonu vašeg mobitela.

Tijekom cijele školske godine mrežnu stranicu na koju vas vodimo nadopunjavat ćemo novim materijalima i idejama te informacijama o stručnim skupovima i edukacijama koje vam pripremamo, a novost ćete moći saznati (i) preko vašeg pečata. Pečat Clever me! je stvarno clever!

Vama i vašim učenicima želimo mnogo zabave u nastavi uz naše pečate.

Upotrijebite ih, jer pečat je pohvala!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

eTwinning projekt „English Language Passport”

Učenici Osnovne škole „Josip Kozarac” Soljani, zajedno s nastavnicom engleskog jezika Adrijanom Roždijevac, obilježili su tijekom drugog polugodišta posebne datume i blagdane eTwinning projektom „English Language Passport”. U projektu je sudjelovalo 28 škola partnera iz 13 različitih europskih zemalja (Portugal, Španjolska, Slovenija, Ukrajina, Poljska, Češka, Grčka, Italija, Hrvatska, Armenija, Litva, Moldavija i Rumunjska).

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Tim Falla, Paul A Davies, Paul Kelly, Susan Iannuzzi
udzbenik
Helena Gustović Ljubić, Martina Jeren, Nina Rezo, Kristina Čajo Anđel, Daška Domljan, Ankica Knezović, Danka Singer
udzbenik
Dunja Klarić, (Danka Singer)