Teachers, It's Time to Stamp! | Profil Klett

02. studeni 2017.

Teachers, It's Time to Stamp!

avatar
Autor: Mihaela Blagaić Kišiček

Uspješno savladanu lekciju, napisanu domaću zadaću ili riješen zadatak od sada ćete moći dodatno nagraditi veselim i kreativnim pečatima Ronnie i Clever me!

Osim što ćete primjenom ovih pečata razveseliti vaše učenike, vjerujemo da ćete ih i dodatno potaknuti na nove aktivnosti, pitanja i istraživanja. Jer tko ne bi volio imati što više pečata pohvale u svojim bilježnicama, zar ne?

 

Stoga… It's time to stamp!

Pečati Ronnie i Clever me! jednostavni su i praktični. Dovoljno su maleni da stanu u vaše pernice, ali ne i premaleni da ih ne možete pronaći u torbi.

Pečat Clever me! skriva i jedan pametan čip koji će vas u svega nekoliko sekundi odvesti do novih nastavnih materijala i projekata te informacija o stručnim skupovima i edukacijama u organizaciji Profil Kletta.

Kako?

Ako imate pametni telefon, u postavkama uključite opciju NFC.

Zatim prislonite mobitel iznad pečata Clever me! i eto novih ideja, informacija i projekata na zaslonu vašeg mobitela.

Tijekom cijele školske godine mrežnu stranicu na koju vas vodimo nadopunjavat ćemo novim materijalima i idejama te informacijama o stručnim skupovima i edukacijama koje vam pripremamo, a novost ćete moći saznati (i) preko vašeg pečata. Pečat Clever me! je stvarno clever!

Vama i vašim učenicima želimo mnogo zabave u nastavi uz naše pečate.

Upotrijebite ih, jer pečat je pohvala!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Dan škole: Učimo mi kroz poduzetništvo svi!

U Osnovnoj školi Vinica, 24. travnja nastava se odvijala u kreativnom i aktivnom tonu. Obilježili smo Dan škole drugačijim oblikom nastave koja je tog dana pružila mnogo više od tradicionalnog učenja. Već 5. godinu za redom obilježavamo taj dan Kvizom znanja za učenike 7. razreda te predstavljanjem Markovog sajma kojim potičemo i razvijamo dječju maštu, kreativnost i poduzetništvo.

 

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Mari Carmen Ocete
udzbenik
Christina Latham-Koenig , Clive Oxenden, Jerry Lambert
udzbenik
Borka Lekaj Lubina, Jasna Pavuna, Danka Singer
udzbenik
Kristina Čajo Anđel, Ankica Knezović