Veliki kviz Nina i Tino održan u 280 škola u Hrvatskoj! | Profil Klett

Učiteljica Dina Balić s učenicima, OŠ Skalice, Split

20. svibanj 2018.

Veliki kviz Nina i Tino održan u 280 škola u Hrvatskoj!

avatar
Autor: Stela Vukojević

Ove godine s Ninom i Tinom cjelovito su učili svi razredi od prvog do četvrtog. Svoje znanje provjerili su 17. svibnja na velikom kvizu, u kojem je sudjelovalo 7600 djece iz 280 hrvatskih škola sa 650 mentora. Vrijedni učenici zajedno sa svojim učiteljima mentorima pripremali su se uz pomoć radnih bilježnica Nina i Tino za veliki kviz koji spaja zabavu i znanje.

U galeriji vam donosimo smo djelić odlične atmosfere koja je vladala u Nina i Tino učionicama ove godine!

Katolička OŠ Požega, učiteljica Martina Čerti

Pridružite nam se i iduće godine i budite dio velike Nina i Tino obitelji!

Galerija: 
učiteljica Aurika Matković, OŠ Marije i Line

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Rad s Ninom i Tinom

Rad na ovom projektu započela sam s pripremom roditelja. Sastav mog razreda je takav da uglavnom imam roditelje kojima je ovo prvo dijete u školi i koji kao roditelji školarca stječu svoja prva iskustva. Na roditeljskom sastanku koji sam održala upravo zbog ovog projekta, roditelje sam upoznala s radnom bilježnicom za cjelovito učenje „Nina i Tino“. Roditelj su rado pristali na ovaj projekt.

Cjelovito učenje kroz priču u priči u OŠ Sesvete

Svoj dan učenici 4.a i b razreda odlučili su iskoristiti provodeći cjelovite aktivnosti uz Ninu i Tina. Tako su s učiteljicom Sandom Sabolić i Kristinom Podgorski  započeli Dan škole interaktivnim kvizom Zanimljiva lektira gdje su odgovarali na pitanja koja su bila vezana uz lektire koje su obrađivali.

Nakon uspješno odrađenog kviza svoje su aktivnosti premjestili u školsko dvorište te su temu lektire nastavili obrađivati uz pomoć tempera i plastične folije. 

 

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja