Domaća zadaća za sve učenike | Profil Klett

10. travanj 2020.

Domaća zadaća za sve učenike

avatar
Autor: Marija Šimoković Sikavica

 

Ovu ću zadaću svakako „pregledati“ i da se niste usudili ne izvršiti je!

A zadaća je: dobro se odmoriti, naigrati, raditi sve ono što vas veseli, biti dobri mami, tati, braći…, pažljivo pročitati poruku i prisjetiti se lijepih trenutaka iz našega razreda.

 

To svojim učenicima poručuje učiteljica Renata Posavec, prva časnica broda, kako bi maleni mornari 3.b iz Osnovne škole Nedelišće i njihovi kapetani sigurno plovili kroz ova olujna vremena!

Dragi "mornari"

 

Sjećate se priče koju sam vam ispričala na dan kada smo se upoznali? Možda i ne.

Podsjetit ću vas. Nazvala sam vas malim mornarima koji će zaploviti brodom, njega smo onda nazvali 1. b, a sada se on zove 3. b.

Brod „plovi“ zajedno sa svojim mornarima, kapetanicama i kapetanima. Mornari ste vi, dragi učenici, a mama i tata su kapetanica i kapetan.

Brodovi ponekad zaplove i olujnim i valovitim morem pa se moraju skloniti u sigurnu luku.

Tako je i naš brod sada morao pristati u sigurnu luku dok se more malo ne primiri. Kapetanica i kapetan sada paze na svoje mornare.

More će se sigurno ubrzo primiriti i naš će brod ponovo zaploviti. Kapetan i kapetanica tada će opet svoje mornare prepustiti na sigurnu plovidbu meni, prvom časniku koji će se brinuti o vama mornarima kada oni ne budu u blizini broda.

Do tog vremena mornari moraju biti strpljivi, a njihov brod i prvi časnik ih s nestrpljenjem očekuju.

 

Vaša učiteljica Renata

Poštovani roditelji!

 

Hvala na suradnji i lijepim porukama. I mi moramo biti strpljivi i iz ove situacije „isploviti“ najbolje što možemo. Za ovo se nitko od nas nije mogao pripremiti i napisati najbolji mogući „Dnevnik plovidbe“.

Mislim da za sada sasvim dobro „plovimo“.

Ugodan vikend vam želim!

 

Renata Posavec

Dokumenti: 

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja