Kako je 3. d razed obilježio Valentinovo – integrirani dan | Profil Klett

17. veljača 2017.

Kako je 3. d razed obilježio Valentinovo – integrirani dan

Autor: Maja Jelić Kolar

Učiteljica Nataša Lambevska iz OŠ Vugrovec, Kašina, provela je s učenicima 3. d razreda integrirani dan na temu Valentinovo. Što su sve radili i kako su osmislili ovaj dan pročitajte u nastavku, a da su se učenici zabavljali govori i bogata galerija fotografija.

 

Tekst napisala: Nataša Lambevska, OŠ Vugrovec, Kašina

 

Na ovogodišnje smo Valentinovo bili zaljubljeni cijeeeloga dana. Dan zaljubljenih obilježili smo kroz sve nastavne predmete. Na satu Hrvatskog jezika učili smo šaljivu pjesmicu Tite Bilopavlovića Ah, ta ljubav i pisali poruke prijateljstva i ljubavi jedni drugima. Matematičke zadatke napisane na ceduljicama u obliku srca izvlačili smo iz džepića velikog srca. Svi su tekstualni zadatci bili vezani uz Valentinovo. Na satu Tjelesne i zdravstvene kulture vježbali smo u parovima i igrali hrvatske tradicijske igre Stare košare i Naokolo salata. Ftiček veli (da se ženil bude) pjevali smo na nastavi Glazbene kulture. Također smo prigodno ukrasili panoe naše učionice.

Galerija: 

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Suradnjom do zabavne lektire

Čitanje je posebno iskustvo koje nas odvodi u neke druge svjetove…  Ljubav prema čitanju i učenju je siguran način da svaki roditelj svoje dijete usmjeri na put koji mu povećava mogućnosti za uspjeh u današnjem svijetu. 

Suradničko učenje u nižim razredima osnovne škole

Pri planiranju svog rada učitelji ponekad požele mijenjati načine poučavanja. Želja za realizacijom dinamičnijega nastavnog sata nosi sa sobom promjene u poučavanju i stavljanje učenika u aktivniju ulogu u nastavnom procesu. Rad u skupinama rješenje je za takav nastavni sata, a za posljedicu ima usmjerenost učenika jednih prema drugima, jačanje prijateljstva i osjećaja odgovornosti prema izvršavanju zadatka, te poboljšanje komunikacije među članovima skupine i suradničko učenje.  

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Vesna Budinski, Katarina Franjčec, Saša Veronek Germadnik, Marijana Zelenika Šimić, Ivana Lukas
udzbenik
Lana Lončar, Radmila Pešut, Željka Rossi, Maja Križman Roškar
udzbenik
Marinko Uremović, (Daška Domljan)
udzbenik
Vesna Budinski, Katarina Franjčec, Marijana Zelenika, Saša Veronek Germadnik