Biologija 7 | Profil Klett

Biologija 7

Povratak na pregled predmeta

Biologija 7

Back1. tjedan od 6. travnja – 12. travnjaNext

Biologija za sedmi razred osnovne škole

izzi digitalni sadržaji 
Biologija 7

digitalni obrazovni sadržaj za sedmi razred osnovne škole za predmet biologija

Materijali za nastavu na daljinu!

Poštovana učiteljice/ poštovani učitelju,

za Vas ćemo svaki tjedan pripremati nastavne materijale kako bismo Vam bili podrška za što uspješniju provedbu nastave. S Vama pratimo nastavne sadržaje, obrađujemo ih te prilagođavamo kako biste imali jednostavan pristup kroz korištenje IZZI digitalne platforme te gotovih interaktivnih zadataka izrađenih u nekim od digitalnih alata. Prvo u tjednu ponavljanja i planiranja, kroz neke ideje interaktivnih sadržaja, izlaznih kartica i listića za samoprocjenu znanja, a zatim i s prijedlozima drugih materijala s Vama ćemo biti spremni i za nove izazove Vrednovanja i ocjenjivanja u virtualnom okruženju.

Sretno!

Vrednovanje na daljinu

Uoči uskrsnog tjedna, MZO je objavilo Upute za vrednovanje i ocijenjivanje tijekom nastave na daljinu, a sljedeći tjedan posvećen je ponavljanju i planiranju. Upute su namijenjene učiteljima, ali i učenicima te roditeljima/starateljima jer u ovim se potpuno novim i nepredvidljivim okolnostima poziva na suradnju i partnerstvo svih sudionika u edukaciji djece i mladih, pa tako i nakladnika edukativnih izdanja.

Svjetski dan zdravlja u ozračju korone

Svake godine 7. travnja obilježava se Svjetski dan zdravlja. Od svog osnutka na Prvoj zdravstvenoj skupštini 1948. godine i od stupanja na snagu 1950. godine, obilježavanje je imalo za cilj stvaranje svijesti o određenoj zdravstvenoj temi kako bi se istaklo prioritetno područje koje zabrinjava Svjetsku zdravstvenu organizaciju. Ove je godine taj dan posvećen medicinskim sestrama i primaljama.