Njemački jezik 1 | Profil Klett

Njemački jezik 1

Povratak na pregled predmeta

Njemački jezik 1

Back7. tjedan od 18. svibnja – 24. svibnjaNext

Njemački jezik u prvom razredu osnovne škole

izzi digitalni sadržaji 
Applaus! plus 1

digitalni obrazovni sadržaj njemačkoga jezika za prvi razred osnovne škole, prva godina učenja

Kako bismo vam olakšali održavanje nastave Njemačkoga jezika na daljinu, pripremili smo pregled svih metodičkih i didaktičkih materijala koji se nalaze na našoj mrežnoj stranici www.profil-klett.hr. Kao što znate, pristup je slobodan svim korisnicima, a na raspolaganju su vam: metodički kutak u kojem se nalaze svi zvučni zapisi i svi potrebni metodički i didaktički materijali, repozitorij te IZZI digitalna obrazovna platforma za prve i pete razrede (kao i za udžbenik Maximal 3 koji je ove godine ekperimentalan), a za sve ostale razrede otvorili smo pristup digitalnim udžbenicima, obogaćenima digitalnim zadatcima i zvučnim zapisima.

Napomena: u 1. tjednu se nalazi još dodatnih metodičkih i didaktičkih materijala koji vam mogu pomoći u nastavi. A možete prolistati i druge tjedne ako trebate materijale za ponavljanje.

Udžbenici – važan dio odrastanja svakog naraštaja

Jedni pamte pjesmice, drugi grafičko oblikovanje, treći ilustracije, ali svi pamtimo poneki naslov udžbenika iz kojega smo učili. Sjećamo se da smo baš u njemu, a uz pomoć učitelja otkrili nešto što nas je možda oblikovalo ili usmjerilo u budućnosti... To je prepoznatljiva i važna točka odrastanja svakog naraštaja.

Webinar 

Vrednovanje u njemačkom jeziku i predstavljanje novih, odobrenih udžbenika Maximal 3 i 4

Sada je već izvjesno da će škola na daljinu za predmetnu nastavu trajati do kraja školske godine, a u određenom opsegu i za razrednu nastavu. Koje izazove u vrednovanju to stavlja pred učitelje njemačkoga jezika otkrit će vam Mirjana Klobučar, autorica dviju serija za učenje njemačkoga Wir+ i Maximal, te će ujedno s vama podijeliti svoja iskustva i konkretne primjere i materijale koji vam mogu pomoći pri vrednovanju.

 

Tijek webinara