02. travanj 2020.

Đaci superjunaci, četvrti nastavak priče

avatar
Autor: Saša Germadnik

 

Poštovane učiteljice i učitelji!

 

Kao prvo, čestitam svima koji su se ohrabrili i krenuli s pričom uvodeći svoje učenike kao likove. Ako ne želite tako mijenjati priču, možete je bez promjene slati kao vježbu čitanja i pisanja. Samo dopišite i mijenjajte zadatke ovisno o tome kojem su razredu namijenjeni.

 

Zahvaljujem svima koji su osjećali potrebu podijeliti sa mnom svoje pozitivne komentare. Isto tako, želim umiriti sve vas koji su izrazili zabrinutost hoće li svi učenici biti uključeni u priču. Naravno da hoće. Kao učiteljica znam kakva bi to katastrofa bila da netko ostane isključen. Priča će prvi put završiti nakon što spomenemo 24 učenika. Za one koji imaju više učenika, a 27 je dosad najviše što sam dobila kao povratnu informaciju, uslijedit će još jedan kratki zaplet i rasplet.

Ako imate manje učenika, rješenje je ponudila kolegica iz jedne manje škole u kojoj zajedno pišu dva razreda. Ili dodajte u radnju kojeg dragoga brata, sestru sadašnjih učenika. Ili bivše učenike. Možete i sebe i svoje kolegice ili kolege... Što god napravite, ne možete pogriješiti.

 

Molbama da vam pošaljem nekoliko priča unaprijed nažalost ne mogu udovoljiti jer nastavci su u fazi pisanja. Krenulo je spontano, bez dugotrajnih priprema, pa zahvaljujem na razumijevanju.

I na kraju svima predlažem da uključite svoj nevidljivi antivirusni superštit koji imaju sve učiteljice i učitelji. Ne vjerujete? Iskreno, meni zvuči realnije od ove stvarnosti koja gadno podsjeća na neku čudnu epizodu Zone sumraka. Sva sreća da i takve epizode imaju završetak.

 

Srdačan pozdrav, Saša Germadnik!

 

Donosimo vam četvrti nastavak priče u prilogu, a ako ste propustili prva tri dijela, potražite ih na linkovima:

 

Đaci superjunaci, prvi dio

https://www.profil-klett.hr/daci-superjunaci-prica-u-nastavcima-stvorena-za-vase-ucenike

Đaci superjunaci, drugi dio

https://www.profil-klett.hr/daci-superjunaci-drugi-dio-price

Đaci superjunaci, treći dio

https://www.profil-klett.hr/daci-superjunaci-treci-nastavak-price

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

Komentari

Slika korisnika ljiljana.rukavina@os-imerz-zg.skole.hr

Bravo!Uživala sam čitajući. U ponedjeljak šaljem učenicima! Lp
Slika korisnika Skof Zupan

how are you. Kindly reply via email.. skofzupan@mail.guru ..