Priroda 5 | Profil Klett

Priroda 5

Povratak na pregled predmeta

Priroda 5

Back1. tjedan od 6. travnja – 12. travnjaNext

Priroda za peti razred osnovne škole

izzi digitalni sadržaji 
Priroda 5

digitalni obrazovni sadržaj za peti razred osnovne škole za predmet priroda

Materijali za nastavu na daljinu!

Poštovana učiteljice/ poštovani učitelju,

za Vas ćemo svaki tjedan pripremati nastavne materijale kako bismo Vam bili podrška za što uspješniju provedbu nastave. S Vama pratimo nastavne sadržaje, obrađujemo ih te prilagođavamo kako biste imali jednostavan pristup kroz korištenje IZZI digitalne platforme te gotovih interaktivnih zadataka izrađenih u nekim od digitalnih alata. Prvo u tjednu ponavljanja i planiranja, kroz neke ideje interaktivnih sadržaja, izlaznih kartica i listića za samoprocjenu znanja, a zatim i s prijedlozima drugih materijala s Vama ćemo biti spremni i za nove izazove Vrednovanja i ocjenjivanja u virtualnom okruženju.

Sretno!

Vrednovanje na daljinu

Uoči uskrsnog tjedna, MZO je objavilo Upute za vrednovanje i ocijenjivanje tijekom nastave na daljinu, a sljedeći tjedan posvećen je ponavljanju i planiranju. Upute su namijenjene učiteljima, ali i učenicima te roditeljima/starateljima jer u ovim se potpuno novim i nepredvidljivim okolnostima poziva na suradnju i partnerstvo svih sudionika u edukaciji djece i mladih, pa tako i nakladnika edukativnih izdanja.

Zdravi uz zdrav zrak

Danas ljudi dobar dio dana provode u zatvorenim prostorima, često okruženi raznim elektroničkim uređajima. Iako je boravak u prirodi i na svježem zraku nezamjenjiv, u učionicama, uredima pa i u našim životnim prostorima sobne biljke ne samo da mogu djelomično nadomjestiti izravan odnos s prirodom, nego mogu i poboljšati zrak koji udišemo.