24. lipanj 2020.

Najbolji i najbogatiji didaktički materijal za uspješnu istraživačku nastavu

avatar
Autor: Ivona Ivanišević

 

Istraživačka nastava od prvoga do osmoga razreda obiluje izazovima za koje postoji jedinstveno rješenje na tržištu – osmišljen je nov, kreativan i moderan način razvoja vještina učenika i procjene usvojenosti ishoda. Prvi put imate priliku svakome učeniku osigurati jednake mogućnosti za sudjelovanje u zabavnoj, poticajnoj i edukativnoj istraživačkoj nastavi koristeći se radnom bilježnicom koja je sastavni dio didaktičke kutije s odgovarajućim materijalom i zadatcima za praktičnu i istraživačku nastavu u osnovnoj školi. Didaktički je materijal stručno odabran, kvalitetan, lako uporabljiv i odličan za raznovrsne istraživačke zadatke, a sastoji se od pribora i predmeta koji su potrebni svakome učitelju i učeniku za uspješnu nastavu, s jakom poveznicom sa svakodnevnim životom.

 

Radne bilježnice i didaktički materijali potpuno su uskladivi sa svim udžbeničkim kompletima drugih izdavača te možete lagano i jednostavno spojiti sve materijale i ostvariti odgojno-obrazovne ishode za svaki pojedini razred. U tome će vam pomoći i detaljne upute i prijedlozi u metodičkim priručnicima u razrednoj nastavi, odnosno dodatni materijali s ispitima znanja za predmetnu nastavu.   

Materijali za najbolju istraživačku nastavu, bez razlike među učenicima i dostupni na klupi svakoga malog budućeg istraživača – glavni su razlozi zašto su ove radne bilježnice s didaktičkim materijalima vaša dobitna kombinacija za uspjeh!

 

Sve didaktičke kutije s radnim bilježnicama i didaktičkim priborom pogledajte i proučite na sljedećim poveznicama.

 

RAZREDNA NASTAVA

PRIRODA

BIOLOGIJA

KEMIJA

FIZIKA

TEHNIČKA KULTURA