Svi članci

Filtrirajte članke po kategorijama

Game Masters

Učenici 6.b razreda Osnovne škole kneza Trpimira iz Kaštel Gomilice tijekom rujna prošle godine uključili su se u međunarodni eTwinningov projekt pod nazivom Game Masters. Projekt se provodi pod mentorstvom Tine Parać, profesorice engleskog i talijanskog jezika. 

 

Symbols of my country

Učenici 6.e razreda OŠ kneza Trpimira iz Kaštel Gomilice uključili su se u međunarodni eTwinningov projekt naziva Symbols of my CountrySimboli moje zemlje. Projekt se provodio pod mentorstvom njihove razrednice Tine Parać, profesorice engleskog i talijanskog jezika. U rad na projektu uključene su i škole iz Bugarske, Estonije, Litve, Ukrajine, Poljske, Rumunjske, Španjolske te 11 škola iz Turske i dvije škole iz Hrvatske.

Oznaka eTwinning škole za OŠ kneza Trpimira, Kaštel Gomilica

Dvije profesorice engleskog i talijanskog jezika, Ivona Jerković i Tina Parać, aktivne su članice eTwinning zajednice još od 2017. godine. Uvođenjem eTwinning projekata u nastavu engleskog i talijanskog jezika otvorilo im je brojne mogućnosti za njihov profesionalni razvoj i primjenu novih pristupa obrazovanju, kao i integriranje informacijsko-komunikacijske tehnologije te razvijanje suradničkog učenja i timskog rada kod učenika.

Crtajmo kao Michelangelo

Ove sam se školske godine uključila u projekt U svijetu likovnih umjetnika koji je pokrenula udruga hrvatskih učitelja razredne nastave Zvono, a otvoren je i na eTwinning platformi. Zadatak projekta bio je upoznati učenike s najvećim likovnim majstorima i njihovim djelima. Učiteljice i učitelji odabrali su po 5 umjetnika s čijim će likom i djelom upoznati učenike.