Šprehamo, spikamo, parlamo… uz najkvalitetnija edukativna izdanja! | Profil Klett

12. rujan 2017.

Šprehamo, spikamo, parlamo… uz najkvalitetnija edukativna izdanja!

avatar
Autor: Ivana Krvarić

Nije teško naučiti, niti ste prestari da konačno započnete s učenjem stranog jezika koji vam se sviđa. 

Ne postoje talentirane ili netalentirane osobe za učenje stranih jezika. 

Strani jezik može se naučiti uspješno uz motivaciju, kvalitetnu edukaciju i kreativne materijale.

Uz pohađanje škola stranih jezika ili individualnih tečajeva, okružite se kvalitetnim edukativnim materijalima: udžbenicima, gramatikama, rječnicima, audio i video materijalima. Upoznajte jezik, gramatiku i kulturu. Osjetite strani jezik. I ne zaboravite – vi to možete!

Quot linguas calles, tot homines vales 
Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš

Kako bismo vam omogućili uspješno savladavanje stranog jezika, bez obzira radi li se o engleskom, njemačkom, francuskom, španjolskom ili talijanskom jeziku, početnoj ili već naprednoj razini učenja, PROFIL KLETT vam nudi pregršt edukativnih materijala uz pomoć kojih će učenje stranih jezika biti lagano i uspješno. 

 

 

SVE ŠTO TREBAŠ JE STRANI JEZIK!


Odaberite najdraži jezik: njemački, francuski, engleski ili španjolski, pronađite riječi i složite rečenicu koja u prijevodu na hrvatski jezik znači ‘Sve što trebaš je strani jezik'.

Svoj odgovor pošaljite e-mailom na:  marketing@profil-klett.hr najkasnije do 20. 9. 2017.

Najsretnije i najspretnije očekuje vrijedna nagrada uz koju će učenje stranog jezika biti lagano i uspješno!

 

Složite rečenicu:

Fremdsprache, Eine, alles, ist,  – das, du, brauchst!, Was
Une, étrangère, – c’est tout, ce dont, langue, avez, vous, besoin !
Necesitas, ¡Todo, lo que, extranjera! – es una lengua
straniera!, Tutto, è lingua.,  ciò di cui hai bisogno
need!, language , A foreign, all you, – that’s

Šprehamo sehr gut njemački jezik

Njemački jezik, njegov vokabular i gramatika, upoznaje se najbolje pomoću izdanja Ernst Klett Sprachen. Ta renomirana njemačka izdavačka kuća, s tradicijom dugom 50 godina, zna kako učenje njemačkog jezika učiniti uspješnim neovisno učite li jezik od malih nogu ili se s njime tek upoznajete zbog poslovnih obveza. Izdanja sadrže jasne i pregledne lekcije, razumljiva gramatička objašnjenja i raznovrsne vježbe te su prilagođena edukaciji u školama stranih jezika, ali i za samostalno učenje. 

Spikamo engleski jezik

Učenje engleskoga jezika povjerite izdanjima Cambridgea. Jedan od najvažnijih izdavača na području ELT-a (engleskoga kao stranog jezika) pripremio je veliki izbor udžbenika, priručnika, gramatika, rječnika i materijala za pripremu prestižnih ispita Cambridgea. Izdanja pokrivaju sve razine učenja: od predškolskih do naprednih poslovnih tečajeva.

Učite strane jezike uz PONS

Memento tabele PONS namijenjene su osnovnoškolcima i srednjoškolcima za utvrđivanje gradiva i brzo traženje informacija pri učenju stranih jezika. U savitljivim plastificiranim tablicama možete pronaći najvažnije oblike glagola i jednostavna gramatička objašnjenja za njemački i engleski jezik. Uz memento tabele PONS vam nudi i veliki izbor tečajeva i rječnika.

Parlamo ili hablamo?

Odlučite li se za učenje francuskoga, španjolskog ili talijanskog jezika, i tu vas očekuju stručna izdanja renomiranih europskih izdavača – Maison des langues, Difusion, Casa delle lingue. Raznovrsni materijali nadopunit će i obogatiti nastavni proces učenja tih jezika. 

Učenje stranog jezika samo je jedan od životnih izazova. Zbog toga je Profil Klett, kao ekskluzivni zastupnik stranih izdavača, ovdje za vas i omogućuje vam najkvalitetnije i najraznovrsnije materijale s kojima ćete uspješno savladati željeni strani jezik.

 

Tražite li savjet koje je izdanje najbolje za vašu razinu učenja stranog jezika ili ste u potrazi za dodatnim edukativnim materijalima za djecu ili sebe, obratite nam se s povjerenjem na e-mail adresu: strana.izdanja@profil-klett.hr ili na broj telefona (01) 47 24 814.

logotipovi

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

NEFORMALNO UČENJE: strategija i izazovi

U sferi novih životnih potreba i novih umijeća življenja razvidna je potreba cjeloživotnog obrazovanja. Termin cjeloživotno obrazovanje podrazumijeva kontinuirano učenje i razvijanje zbira svekolikog znanja,vještina i stavova od „ kolijevke pa do groba“.U cjeloživotno učenje idu svi oblici učenja tijekom života neke osobe čiji je cilj stjecanje i unaprijeđivanje kompetencija za osobne, društvene i profesionalne potrebe.

 

Raste zanimanje za strane jezike. Razlog: turizam!

Interes za učenje stranih jezika sve je veći – sve je više onih koji žele naučiti još jedan strain jezik ili obnoviti svoje znanje. Razlog je – turizam. Engleski jezik i dalje je najpopularniji jer se upravo pomoću njega najlakše komunicira sa stranim gostima. Zbog manjeg broja talijanskih turista, njemački se jezik popeo na mjesto drugog najtraženijeg.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
G.Barišić Lazar
udzbenik
Kristina Čajo Anđel, Ankica Knezović

Komentari

Slika korisnika Eduardobr

Preporučam https://www.penpaland.com razmjena jezik baziran web stranice