Šprehamo, spikamo, parlamo… uz najkvalitetnija edukativna izdanja! | Profil Klett

12. rujan 2017.

Šprehamo, spikamo, parlamo… uz najkvalitetnija edukativna izdanja!

avatar
Autor: Ivana Krvarić

Nije teško naučiti, niti ste prestari da konačno započnete s učenjem stranog jezika koji vam se sviđa. 

Ne postoje talentirane ili netalentirane osobe za učenje stranih jezika. 

Strani jezik može se naučiti uspješno uz motivaciju, kvalitetnu edukaciju i kreativne materijale.

Uz pohađanje škola stranih jezika ili individualnih tečajeva, okružite se kvalitetnim edukativnim materijalima: udžbenicima, gramatikama, rječnicima, audio i video materijalima. Upoznajte jezik, gramatiku i kulturu. Osjetite strani jezik. I ne zaboravite – vi to možete!

Quot linguas calles, tot homines vales 
Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš

Kako bismo vam omogućili uspješno savladavanje stranog jezika, bez obzira radi li se o engleskom, njemačkom, francuskom, španjolskom ili talijanskom jeziku, početnoj ili već naprednoj razini učenja, PROFIL KLETT vam nudi pregršt edukativnih materijala uz pomoć kojih će učenje stranih jezika biti lagano i uspješno. 

 

 

SVE ŠTO TREBAŠ JE STRANI JEZIK!


Odaberite najdraži jezik: njemački, francuski, engleski ili španjolski, pronađite riječi i složite rečenicu koja u prijevodu na hrvatski jezik znači ‘Sve što trebaš je strani jezik'.

Svoj odgovor pošaljite e-mailom na:  marketing@profil-klett.hr najkasnije do 20. 9. 2017.

Najsretnije i najspretnije očekuje vrijedna nagrada uz koju će učenje stranog jezika biti lagano i uspješno!

 

Složite rečenicu:

Fremdsprache, Eine, alles, ist,  – das, du, brauchst!, Was
Une, étrangère, – c’est tout, ce dont, langue, avez, vous, besoin !
Necesitas, ¡Todo, lo que, extranjera! – es una lengua
straniera!, Tutto, è lingua.,  ciò di cui hai bisogno
need!, language , A foreign, all you, – that’s

Šprehamo sehr gut njemački jezik

Njemački jezik, njegov vokabular i gramatika, upoznaje se najbolje pomoću izdanja Ernst Klett Sprachen. Ta renomirana njemačka izdavačka kuća, s tradicijom dugom 50 godina, zna kako učenje njemačkog jezika učiniti uspješnim neovisno učite li jezik od malih nogu ili se s njime tek upoznajete zbog poslovnih obveza. Izdanja sadrže jasne i pregledne lekcije, razumljiva gramatička objašnjenja i raznovrsne vježbe te su prilagođena edukaciji u školama stranih jezika, ali i za samostalno učenje. 

Spikamo engleski jezik

Učenje engleskoga jezika povjerite izdanjima Cambridgea. Jedan od najvažnijih izdavača na području ELT-a (engleskoga kao stranog jezika) pripremio je veliki izbor udžbenika, priručnika, gramatika, rječnika i materijala za pripremu prestižnih ispita Cambridgea. Izdanja pokrivaju sve razine učenja: od predškolskih do naprednih poslovnih tečajeva.

Učite strane jezike uz PONS

Memento tabele PONS namijenjene su osnovnoškolcima i srednjoškolcima za utvrđivanje gradiva i brzo traženje informacija pri učenju stranih jezika. U savitljivim plastificiranim tablicama možete pronaći najvažnije oblike glagola i jednostavna gramatička objašnjenja za njemački i engleski jezik. Uz memento tabele PONS vam nudi i veliki izbor tečajeva i rječnika.

Parlamo ili hablamo?

Odlučite li se za učenje francuskoga, španjolskog ili talijanskog jezika, i tu vas očekuju stručna izdanja renomiranih europskih izdavača – Maison des langues, Difusion, Casa delle lingue. Raznovrsni materijali nadopunit će i obogatiti nastavni proces učenja tih jezika. 

Učenje stranog jezika samo je jedan od životnih izazova. Zbog toga je Profil Klett, kao ekskluzivni zastupnik stranih izdavača, ovdje za vas i omogućuje vam najkvalitetnije i najraznovrsnije materijale s kojima ćete uspješno savladati željeni strani jezik.

 

Tražite li savjet koje je izdanje najbolje za vašu razinu učenja stranog jezika ili ste u potrazi za dodatnim edukativnim materijalima za djecu ili sebe, obratite nam se s povjerenjem na e-mail adresu: strana.izdanja@profil-klett.hr ili na broj telefona (01) 47 24 814.

logotipovi

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Raste zanimanje za strane jezike. Razlog: turizam!

Interes za učenje stranih jezika sve je veći – sve je više onih koji žele naučiti još jedan strain jezik ili obnoviti svoje znanje. Razlog je – turizam. Engleski jezik i dalje je najpopularniji jer se upravo pomoću njega najlakše komunicira sa stranim gostima. Zbog manjeg broja talijanskih turista, njemački se jezik popeo na mjesto drugog najtraženijeg.

NEFORMALNO UČENJE: strategija i izazovi

U sferi novih životnih potreba i novih umijeća življenja razvidna je potreba cjeloživotnog obrazovanja. Termin cjeloživotno obrazovanje podrazumijeva kontinuirano učenje i razvijanje zbira svekolikog znanja,vještina i stavova od „ kolijevke pa do groba“.U cjeloživotno učenje idu svi oblici učenja tijekom života neke osobe čiji je cilj stjecanje i unaprijeđivanje kompetencija za osobne, društvene i profesionalne potrebe.

 

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Kristina Čajo Anđel, Daška Domljan, Ankica Knezović, Danka Singer
udzbenik
G.Barišić Lazar

Komentari

Slika korisnika Eduardobr

Preporučam https://www.penpaland.com razmjena jezik baziran web stranice