Slika preuzeta s http://www.vijesti.rtl.hr/

08. kolovoz 2017.

Tri srebra za Hrvatsku na informatičkoj olimpijadi

Autor: Sana Perić

Uspjesi naših učenika se nastavljaju. Nakon odličnih rezultata hrvatskih srednjoškolaca u Ljubljani, Josip Klepec i Vilim Lendvaj iz Petnaeste gimnazije Zagreb te Josip Kelava iz Prve gimnazije Varaždin osvojili su srebrne medalje na Međunarodnoj informatičkoj olimpijadi održanoj u Teheranu od 28. srpnja do 4. kolovoza.

 

Nastup naših gimnazijalaca na najprestižnijem svjetskom natjecanju učenika srednjih škola u programiranju organizirao je Hrvatski savez informatičara. Uz Josipa Klepeca, Josipa Kelavu i Vilima Lendvaja na olimpijadi je sudjelovao i Adrian Beker, učenik Petnaeste gimnazije Zagreb.

 

Mladim informatičarima iskreno čestitamo i poručujemo: samo tako dalje!

 

Izvor.

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Maštajmo čitajući

Kada je OŠ I. Meštrovića školske godine 2014./2015. sudjelovala u projektu IPA „Razvoj kurikulumske kulture: Osnaživanje škola za razvoj i implementaciju školskog kurikuluma“, u sklopu kurikulumskih područja (ali i kroskurikularno) svi su učitelji razmišljali kako osmisliti aktivnosti koje će pomoći svim učenicima u svladavanju obrazovnih postignuća. Kasnije su se, analizirajući ankete dobivene od učenika i roditelja, proširivale aktivnosti i osmišljavale nove.

eTwinning korak po korak #2: eTwinning Live - komunikacija i umrežavanje

Kao što i sam naziv kaže, na eTwinning Live stranici eTwinning živi. Poput ostalih društvenih mreža, ovo je mjesto za susret i komunikaciju sa sudionicima, kolegicama i kolegama, s kojima možete dogovarati i pokretati nove projekte ili se priključiti njihovim, već započetim projektima. Upoznajte se pobliže sa servisom eTwinning Live u najnovijem članku naše suradnice Alenke Mijević.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja