Priroda i društvo 4 | Profil Klett

Priroda i društvo 4

Povratak na pregled predmeta

Priroda i društvo 4

Back1. tjedan od 6. travnja – 12. travnjaNext

Priroda i društvo za četvrti razred osnovne škole

Digitalni udžbenik 

Kako oblikovati raketu za putovanje iz mašte

Divno bi bilo malo pobjeći iz zatvorenoga prostora. Budući da to nije preporučljivo, moramo ostati doma, ali putovati možemo kreativno – uvijek imamo maštu! Uz učiteljicu Sanju Gjurčević iz OŠ Julija Klovića iz Zagreba i njenog sina Bernarda, danas stvaramo raketu za put u svemir od kartonskih valjaka (rolica) i kutija koje imamo kod kuće.

S tragačima sigurno u školu na daljinu

Tragajući za učiteljima koji nam u ovom trenutku mogu pomoći, svojim znanjem, savjetima, ali i beskrajnim entuzijazmom stigli smo i do učiteljica razredne nastave. Naše vrijedne učiteljice Nataša Svoboda Arnautov i Adrijana Leko, poznate i kao dugogodišnje zaljubljenice u nastavu potpomognutu tehnologijom te autorice udžbenika i sadržaja digitalnih platformi za razrednu nastavu Tragači podijelile su s nama svoja prva iskustva škole na daljinu.

Webinar 

Da bismo vam dodatno olakšali izvođenje online nastave, naša vrijedna suradnica Željka Zagorac, ujedno i autorica digitalnih obrazovnih sadržaja na IZZI portalu za učenike razredne nastave, podijelit će s vama svoje iskustvo rada na daljinu na interaktivnoj ploči Padlet uz integrirane IZZI sadržaje.