Njemački jezik 6 | Profil Klett

Njemački jezik 6

Povratak na pregled predmeta

Njemački jezik 6

Back3. tjedan od 20. travnja – 26. travnjaNext

Njemački jezik za šesti razred osnovne škole

izzi digitalni sadržaji 
Digitalni udžbenik 

Digitalni udžbenik

Digitalni priručnik

Digitalni udžbenik

Digitalni priručnik

Kako bismo vam olakšali održavanje nastave Njemačkoga jezika na daljinu, pripremili smo pregled svih metodičkih i didaktičkih materijala koji se nalaze na našoj mrežnoj stranici www.profil-klett.hr. Kao što znate, pristup je slobodan svim korisnicima, a na raspolaganju su vam: metodički kutak u kojem se nalaze svi zvučni zapisi i svi potrebni metodički i didaktički materijali, repozitorij te IZZI digitalna obrazovna platforma za prve i pete razrede (kao i za udžbenik Maximal 3 koji je ove godine ekperimentalan), a za sve ostale razrede otvorili smo pristup digitalnim udžbenicima, obogaćenima digitalnim zadatcima i zvučnim zapisima.

Napomena: u 1. tjednu se nalaze još dodatni metodički i didaktički materijali koji vam mogu pomoći u nastavi.

Tu smo, uz vas i za vas – važno je da to znate!

Svjesni izazova nastave na daljinu i nove situacije s kojom se dosad nitko od nas nije susreo pripremili smo za vas Učenje na daljinu, posebno referentno mjesto na kojem možete pronaći sve nastavne materijale za svoj predmet i razred iz tjedna u tjedan. Tu su i novi kanali komunikacije - Facebook grupe za vaše predmete te vas pozivamo da im se pridružite.

Emocije s kojima se učitelji susreću i kako se nositi s njima

Mnoge učiteljice i učitelji  prolaze širok spektar raznih emocionalnih stanja – preplavljenosti, bespomoćnosti, uplašenosti, brige...Vještine upravljanja stresom i neugodnim emocijama sada su ključne, ne samo kako biste ostali mirniji, nego i kako biste to prenijeli svojim učenicima. Koji su sve izvori stresa i kako se s njima suočiti, čitajte u redovima koji slijede.