Hrvatski jezik 5 | Profil Klett

Hrvatski jezik 5

Povratak na pregled predmeta

Hrvatski jezik 5

Back6. tjedan od 11. svibnja – 17. svibnjaNext

Hrvatski jezik za peti razred osnovne škole

izzi digitalni sadržaji 
Hrvatski za 5

digitalni obrazovni sadržaj hrvatskoga jezika za peti razred osnovne škole

Petica

digitalni obrazovni sadržaj hrvatskoga jezika za peti razred osnovne škole

Sagorijevanje na poslu - Burnout

Tema koju i sami s nestrpljenjem očekujemo je izgaranje na poslu - Burnout. Postoje načini kako se nositi s izgaranjem i kako se oporaviti. Sena Puhovski raspolaže s mnogim psihološkim alatima koje će već ovog petka podijeliti s vama. Stoga, želite li naučiti kako pronaći ravnotežu između privatnog i poslovnog života, podijeliti obveze, ali i probleme, isplanirati i organizirati život, reći ne, postaviti granice i zavladati svojim životom, prijavite se na webinar.

Preporuke za čitanje u izolaciji

U ovo doba kad smo zbog opasnosti od koronavirusa mnogo kod kuće, brojni su nam umjetnici dali svoje „proizvodeˮ na raspolaganje i uvelike nam olakšali ove teške dane. Brojne filmove možemo pogledati besplatno, mnoge knjige možemo pročitati online, kazališne predstave na koje možda nismo uspjeli otići sad nam dolaze barem kroz ekran kompjutora. A šro čitati pitali smo našu stalnu suradnicu, učiteljicu njemačkoga jezika i prevoditeljicu Romanu Perečinec.

Pismo za Majčin dan

Donosimo lijepu ideju za Majčin dan koji možete obilježiti i u nastavi na daljinu. Kako je 11. svibnja posvećen pisanju pisama i isticanju uloge pisma u svakodnevnom životu, u trenutku dok smo još uvijek u izolaciji, podsjetimo naše učenike na već pomalo zaboravljenu aktivnost pisanja pisama. Pisma nas vraćaju posebnom obliku komunikacije s nama dragim osobama, a ovaj put ih posvetimo majkama. Odlazak na poštu, naravno, možemo preskočiti!