Hrvatski jezik 1 | Profil Klett

Hrvatski jezik 1

Povratak na pregled predmeta

Hrvatski jezik 1

Back1. tjedan od 6. travnja – 12. travnjaNext

Hrvatski jezik za prvi razred osnovne škole

izzi digitalni sadržaji 
Nina i Tino 1

cjeloviti digitalni obrazovni sadržaj za prvi razred osnovne škole

Moji tragovi 1

digitalni obrazovni sadržaj hrvatskoga jezika za prvi razred osnovne škole

Čitam i stvaram

Đaci superjunaci, priča u nastavcima stvorena za vaše učenike

Naša autorica i suradnica Saša Veronek Germadnik, učiteljica i autorica knjiga i slikovnica za djecu, razmišljajući kako razveseliti svoje učenike u ovim tmurnim danima, a da ih ujedno i motivira na čitanje, krenula je s pisanjem priče u nastavcima ĐACI SUPERJUNACI. U priči će svako dijete iz razreda biti barem jednom spomenuto i dobit će svoju supermoć. Isprobajte sa svojim učenicima, donosimo prvi dio priče.

Đaci superjunaci, drugi dio priče

Donosimo vam nastavak priče o vašim đacima superjunacima! Naša autorica i suradnica Saša Veronek Germadnik, učiteljica i autorica knjiga i slikovnica za djecu otkriva nam što se dalje događa i koje pustolovine čekaju vaše đake. Otkrijte drugi nastavak priče!

Đaci superjunaci, treći nastavak priče

Naša autorica i suradnica Saša Veronek Germadnik, učiteljica i autorica knjiga i slikovnica za djecu, vrijedno piše nastavke priče o đacima superjunacima. Učenici ih obožavaju i s veseljem, strpljivo čekaju nastavke. 

Đaci superjunaci, četvrti nastavak priče

Đaci superjunaci dobili su svoju vjernu publiku koja s nestrpljenjem čeka nove nastavke. Naša suradnica, autorica Saša Germadnik uz novu, četvrtu epizodu priče obratila se svojim vjernim pratiteljima i uz zahvalu odgovorila na neka njihova pitanja i nedoumice.

 

S tragačima sigurno u školu na daljinu

Tragajući za učiteljima koji nam u ovom trenutku mogu pomoći, svojim znanjem, savjetima, ali i beskrajnim entuzijazmom stigli smo i do učiteljica razredne nastave. Naše vrijedne učiteljice Nataša Svoboda Arnautov i Adrijana Leko, poznate i kao dugogodišnje zaljubljenice u nastavu potpomognutu tehnologijom te autorice udžbenika i sadržaja digitalnih platformi za razrednu nastavu Tragači podijelile su s nama svoja prva iskustva škole na daljinu.

Kako oblikovati raketu za putovanje iz mašte

Divno bi bilo malo pobjeći iz zatvorenoga prostora. Budući da to nije preporučljivo, moramo ostati doma, ali putovati možemo kreativno – uvijek imamo maštu! Uz učiteljicu Sanju Gjurčević iz OŠ Julija Klovića iz Zagreba i njenog sina Bernarda, danas stvaramo raketu za put u svemir od kartonskih valjaka (rolica) i kutija koje imamo kod kuće.

Webinar 

Da bismo vam dodatno olakšali izvođenje online nastave, naša vrijedna suradnica Željka Zagorac, ujedno i autorica digitalnih obrazovnih sadržaja na IZZI portalu za učenike razredne nastave, podijelit će s vama svoje iskustvo rada na daljinu na interaktivnoj ploči Padlet uz integrirane IZZI sadržaje.