Priroda i društvo 2 | Profil Klett

Priroda i društvo 2

Povratak na pregled predmeta

Priroda i društvo 2

Back1. tjedan od 6. travnja – 12. travnjaNext

Priroda i društvo za drugi razred osnovne škole

izzi digitalni sadržaji 
Pogled u svijet 2

digitalni obrazovni sadržaj za drugi razred osnovne škole za predmet Priroda i društvo

Đaci superjunaci, priča u nastavcima stvorena za vaše učenike

Naša autorica i suradnica Saša Veronek Germadnik, učiteljica i autorica knjiga i slikovnica za djecu, razmišljajući kako razveseliti svoje učenike u ovim tmurnim danima, a da ih ujedno i motivira na čitanje, krenula je s pisanjem priče u nastavcima ĐACI SUPERJUNACI. U priči će svako dijete iz razreda biti barem jednom spomenuto i dobit će svoju supermoć. Isprobajte sa svojim učenicima, donosimo prvi dio priče.

Đaci superjunaci, drugi dio priče

Donosimo vam nastavak priče o vašim đacima superjunacima! Naša autorica i suradnica Saša Veronek Germadnik, učiteljica i autorica knjiga i slikovnica za djecu otkriva nam što se dalje događa i koje pustolovine čekaju vaše đake. Otkrijte drugi nastavak priče!

Đaci superjunaci, treći nastavak priče

Naša autorica i suradnica Saša Veronek Germadnik, učiteljica i autorica knjiga i slikovnica za djecu, vrijedno piše nastavke priče o đacima superjunacima. Učenici ih obožavaju i s veseljem, strpljivo čekaju nastavke. 

Đaci superjunaci, četvrti nastavak priče

Đaci superjunaci dobili su svoju vjernu publiku koja s nestrpljenjem čeka nove nastavke. Naša suradnica, autorica Saša Germadnik uz novu, četvrtu epizodu priče obratila se svojim vjernim pratiteljima i uz zahvalu odgovorila na neka njihova pitanja i nedoumice.

 

S tragačima sigurno u školu na daljinu

Tragajući za učiteljima koji nam u ovom trenutku mogu pomoći, svojim znanjem, savjetima, ali i beskrajnim entuzijazmom stigli smo i do učiteljica razredne nastave. Naše vrijedne učiteljice Nataša Svoboda Arnautov i Adrijana Leko, poznate i kao dugogodišnje zaljubljenice u nastavu potpomognutu tehnologijom te autorice udžbenika i sadržaja digitalnih platformi za razrednu nastavu Tragači podijelile su s nama svoja prva iskustva škole na daljinu.

Svjetski dan zdravlja u ozračju korone

Svake godine 7. travnja obilježava se Svjetski dan zdravlja. Od svog osnutka na Prvoj zdravstvenoj skupštini 1948. godine i od stupanja na snagu 1950. godine, obilježavanje je imalo za cilj stvaranje svijesti o određenoj zdravstvenoj temi kako bi se istaklo prioritetno područje koje zabrinjava Svjetsku zdravstvenu organizaciju. Ove je godine taj dan posvećen medicinskim sestrama i primaljama.

Webinar 

Da bismo vam dodatno olakšali izvođenje online nastave, naša vrijedna suradnica Željka Zagorac, ujedno i autorica digitalnih obrazovnih sadržaja na IZZI portalu za učenike razredne nastave, podijelit će s vama svoje iskustvo rada na daljinu na interaktivnoj ploči Padlet uz integrirane IZZI sadržaje.