S ponosom predstavljamo digitalni katalog udžbeničkih serija 2020. | Profil Klett

12. svibanj 2020.

S ponosom predstavljamo digitalni katalog udžbeničkih serija 2020.

avatar
Autor: Marija Šimoković Sikavica

Priključite se na Profil Klett!

 

Poštovane učiteljice i poštovani učitelji,

 

s velikim zadovoljstvom i ponosom predstavljamo vam digitalni katalog udžbeničkih serija i ostalih nastavnih materijala i noviteta za razrednu nastavu, predmetnu nastavu i srednju školu.

 

Nova generacija udžbenika, potpuno usklađena sa zahtjevima predmetnih kurikuluma, kvalitetan je temelj znanja te interaktivne, zanimljive, zabavne i inkluzivne nastave namijenjene novoj generaciji učenika, a pomno je izrađena i obogaćena dodatnim materijalima za vas učitelje – nositelje hrvatskoga obrazovanja te kompetentne kreatore i moderatore nastavnoga procesa.

 

Poseban je naglasak stavljen na preglednost i jasnoću sadržaja te primjerenost vremenu u kojemu živimo, uključujući učenikovu svakodnevicu i međupredmetne teme.

 

IZZI digitalni obrazovni sadržaji komplementarno obogaćuju sadržaje tiskanoga udžbenika prednostima novoga medija koji inovativno objedinjuje riječ, sliku, audio i videozapis s interaktivnim zadatcima i objektima, a unose zabavu i zanimljivost u nastavu. IZZI je dostupan svim učiteljima, učenicima i roditeljima, a njegovi sadržaji i višestruke mogućnosti korištenja prilagođeni su različitim potrebama učenika (inkluzivnost).

 

U stvaranju udžbeničkih serija slijedili smo svoju misiju da svakome učitelju pružimo kvalitetne edukativne materijale, prije svega praktične i inovativne u nastavi, a pritom u priručniku osiguramo i pouzdanu podršku u radu -  godišnje izvedbene kurikulume, tematska planiranja, prijedloge priprema i prezentacija za svaki nastavni sat, dodatne nastavne listiće za učenike, radni materijal za pomoć učenicima pri učenju, prijedloge za vrednovanje i samovrednovanje, ispite znanja i rješenja zadataka.

 

Sve su udžbeničke serije, ovisno o predmetu i razredu, obogaćene dodatnim nastavnim materijalima: radnim bilježnicama, zbirkama zadataka, radnim bilježnicama za pomoć učenicima u učenju i ponavljanju, priborom za projektnu nastavu te ostalim dodatnim materijalima.

 

Da biste sigurno ulazili u svoje prave i virtualne razrede, osiguravamo za vas i aktualne, stručne teme u webinarima, zanimljive i zabavne sadržaje u emisijama te kreativne i kvalitetne članke s dodatnim idejama i materijalima za nastavu na našemu mrežnom portalu te FB stranici i FB grupama.

 

Pratit ćemo vas i podržavati i ove školske godine u kreiranju kvalitetnoga obrazovnog procesa u kojemu se, baš kao i vi, zalažemo za interakciju – suradnju, povezanost i dijalog; zanimljivost – zajedno rješavajući probleme, razvijajući se i rastući; zabavu kojom stvaramo, kreiramo i motiviramo, te inkluziju kojom uvažavamo, uključujemo i povezujemo naše različite potrebe i interese.

 

Pregledajte katalog za razrednu nastavu, predmetnu nastavu i srednju školu.

Pogledajte kratke filmove i odaberite tonove svojega predmeta, harmoniju koju stvaraju sadržaji udžbeničkih serija pa neka energija i zadovoljstvo prostruje vašim nastavnim satima!

Priključite se na Profil Klett!

 

 

Zahvalni smo svoj djeci koja su sudjelovala u realizaciji filmova za katalog priključivši se na naše nove udžbenike. Oni su vrlo ozbiljno i predano prolistali sve udžbeničke komplete i dali nam pozitivno mišljenje. Uhvatili su ritam pojedinog predmeta i uživali u novim spoznajama!

 

Tonka obožava Ninu i Tina

Udžbenici 2020 - Nina i Tino kolekcija

Šime je otkrio Tragače,a upoznao je i Ronnieja!

Udžbenici 2020 - Tragači

Udžbenici 2020 - New Building Blocks

Nora se priključila na Vremeplov i Glazbeni krug.

Udžbenici 2020 - Vremeplov

Udžbenici 2020 - Glazbeni krug

Toma Opaža i oblikuje, a priključio se i na Hrvatski.

Udžbenici 2020 - Hrvatski jezik

Udžbenici 2020 - Opažam, oblikujem

Ema je otputovala u Njemačku, ali i popravila svoj bicikl uz Tehnički.

Udžbenici 2020 - Maximal

Udžbenici 2020 - Tehnička kultura

Marija se priključila na Matematiku, a pozdravila je svijet:Hello, World!

Udžbenici 2020 - Matematika

Udžbenici 2020 - Hello, World!

Jere obožava Informatiku, ali proučava i Prirodu i Biologiju.

Udžbenici 2020 - Priroda i Biologija

Udžbenici 2020 - Informatika 

Lucija se priključila na Kemiju, a zaplesala je i u ritmu Fizike

Udžbenici 2020 - Kemija

Udžbenici 2020 - Fizika

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke
Zanima nas

STEM izazov „Jagoda“

Dobro došli na STEM izazov „Jagoda“. Pogledajte kako spojem prirodoslovlja, tehničkog, informatike, matematike i umjetnosti možemo uzgojiti – jagode, ali sličan projekt može se primijeniti i na druge kulture. Vjerujemo da će članak biti zanimljiiv sudionicima projekta Želim stablo za nadogradnju micro:bita,  ali i svim ostalim ljubiteljima STEM predmeta, umjetnosti i jagoda.

 

Edukacijom do zdravlja - Gesund leben

 

Nakon tri tjedna zimskog odmora, sredinom siječnja vratili smo se u školske klupe, a učenici su rado prepričavali događaje s praznika: kako su proveli slobodno vrijeme, što se sve našlo na blagdanskom stolu, jesu li igrali neku novu računalnu igricu. U svakom slučaju, shvatila sam da naša sljedeća tema, Gesund leben, nije mogla doći u boljem trenutku. Posebno što se u veljači obilježava Svjetski dan borbe protiv raka te Svjetski dan bolesnika.

 

 

Virtualni izleti učenika kroz prostor i vrijeme

Stotine novih intrigantnih iskustava – od kojih su mnoga besplatna – mogu učenike prenijeti natrag kroz povijest ili kroz naš Sunčev sustav bez „magičnog“ školskog autobusa. Od Rata za neovisnost do močvara iz geološkog razdoblja jure, učenici se mogu naći u središtu akcije gdje mogu doživjeti vlastito pravo iskustvo. Cijeli spektar školskih virtualnih i i tzv. proširenih iskustava razvijen je za predmete u rasponu od matematike, preko povijesti do stranih jezika.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja